Herligt stråtægt sommerhus med sauna midt i klitlandskabet

4
icon
icon
icon
icon

Ranunkelvej 7, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40870
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Ranunkelvej 7 i Henne Strand, midt i det vestjyske klitlandskab, ligger dette idylliske stråtagshus. Her begynder ferien fra første øjeblik, og allerede inden I træder indenfor, vil I kunne mærke den afslappende ferieatmosfære, som bliver understreget af de fredelige omgivelser. Huset er helt ideelt til den lille familie og egner sig også godt til en romantisk parferie.

Brændeovn, sauna, klitter og det brusende Vesterhav

Den hyggelige, moderne stue med det åbne, veludstyrede køkken, lægger op til masser af dejlige feriestunder. Efter aftenens middag er blevet tilberedt, overtager opvaskemaskinen oprydningen for jer. På kolde dage står pejseindsatsen klar til at varme jer, mens I kan betragte det smukke klitlandskab fra sofaen.

Et ekstra highlight er den dejlige sauna, hvor I kan blive varmet igennem og tanke nye kræfter efter en dag i den friske luft.

Fra stuen er der udgang til de to afskærmede terrasser, som er udstyret med gode havemøbler. De små mure giver jer god læ, mens I daser i solen og lytter til Vesterhavets brusen. Om aftenen kan I runde det hele godt af med en hyggelig grillaften og betragte den smukke aftenhimmel, mens solen går ned bag klittoppene.

Til bilen og eventuelt medbragte cykler står en garage til rådighed.

Badedage, shopping og ravjagt

Den livlige by Henne Strand byder med sine mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige gadecaféer på shopping og oplevelser. Her sker der noget næsten hele året rundt.

Den fine hvide badestrand er et sandt paradis for både store og små feriegæster, og I kan både slappe af i solen, tage en dukkert i bølgerne eller gå på jagt efter rav på en gåtur langs vandkanten.

I dette skønne feriehus midt i klitlandskabet er I garanteret en helt uforglemmelig ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40870

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr zu empfehlen, liebevoll eingerichtet und sehr gemütlich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat drei geschützte Außenbereiche, wo man es sich gemütlich machen kann. Es gibt dort für Grillfans auch einen Grill. Es verfügt wie wohl jedes Ferienhaus über eine Luft/Luft Klimaanlage, die heizen und kühlen kann. Der Stromverbrauch liegt in etwa bei 1 kwh für eine Temperatur von 18-20 Grad.
Das Reetdach passt sich harmonisch in die Landschaft ein und sorgt für eine angenehmes Klima im Haus.
Ideal für zwei Personen.
Die große Garage kann mit genutzt werden. Zurzeit stellen die Besitzer drei Mountainbikes zur Nutzung zur Verfügung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Für dieses Haus braucht man nur ein Wort "Hyggelig". Es bietet alles was man braucht!

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:69 / 1.759
Renoveret / Byggeår:2013 / 1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, garage.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...