Sommerhus med sauna og boblebad i Henne, kun 300m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Vibevej 4, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40877
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Vibevej 4 kan du finde dette sommerhus, som blev renoveret i 2021. Ferieboligen har plads til 6 personer, og din hund kan selvfølgelig også tage med på ferie. Elsker I Henne Strand, vil I helt sikkert sætte pris på den gode og centrale beliggenhed – både stranden og den hyggelige hovedgadegade er lige rundt om hjørnet, så du nemt og hurtigt kan nå alt herfra til fods.

Sauna, spa og brændeovn – traditionelle og gode faciliteter

Dette sommerhus vil helt sikkert falde i alle medrejsendes smag. Godt med plads i sommerhuset (101 m²) såvel som på ejendommen (1352 m²) er gode forudsætninger for at planlægge en ferie med familien. I alt kan op til 6 personer se frem til en afslappende ferie sammen her ved Vesterhavet.

Den klassiske indretning og de skønne faciliteter som brændeovn, sauna og boblebad giver gode betingelser for maximal afslapning. Køkkenet er i åben forbindelse med opholds- og spisestuen, så I kan være sammen med hinanden, mens nogle tilbereder de lækre feriemåltider og andre slapper af omkring spise- eller sofabordet.

Feriehuset i Henne Strand blev delvist renoveret i 2021 og den hyggelige indretning sætter dig i feriestemningen lige fra starten. Der er både gynge og sandkasse til glæde og underholdning for børnene – en garanti for masser af motion og frisk luft.

Tæt på stranden og tæt på centrum – kun 300 m til havet!

Takket være den gode beliggenhed kan du parkere bilen ved sommerhuset, og derfra har I kun få minutters gang til det hele. Mens nogle ligger under dynen lidt længere, kan andre starte morgenen med en spadseretur langs stranden og medbringe frisk brød fra bageren på tilbagevejen. Så er det tid til at starte dagen afslappet og med den første kop kaffe, kan I beslutte jer for om dagen skal tilbringes på sommerhusets terrasse eller i de smukke omgivelser i Henne Strand.

Der er masser af gode muligheder for udflugter i nærområdet. Filsø, Kærgård Plantage eller Blåbjerg Plantage er perfekte destinationer for natur- og vandreentusiaster i de smukke omgivelser ved Henne Strand. Talrige vandre-, ride- og cykelstier gør det muligt for jer at opleve den forskelligartede natur helt tæt på.

Har du lyst til en lækker is eller en iskold øl om aftenen? Ikke langt fra adressen på Vibevej 4 ligger hovedgaden med alle butikkerne og den fredelige feriefølelse, der hersker i Henne Strand, er bare afslappende. Som afslutning på dagen, kan I gå en tur ned til den vidunderligt brede strand og nyde solnedgangen, som altid er fascinerende med sine storslåede farver.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40877

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wunderschönes und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus mit allem was man braucht. Uns hat es sehr gut gefallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus erfüllt alle Voraussetzungen für einen schönen Urlaub. Es ist bis ins Detail liebevoll eingerichtet und es fehlt an nix. Es liegt sehr zentral im Ortskern von Henne Strand, aber trotzdem liegt es ruhig und kaum einsehbar. Es entspricht unseren Vorstellungen und wir werden es nicht zum letzten mal gebucht haben .

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr liebevoll eingerichtetes Ferienhaus, das zentral und trotzdem geschützt liegt. Es gibt viele Sitzplätze um das Haus herum. Man kann also die Sonne im Frühjahr verfolgen und im Sommer wird man auch schattige Plätze finden. Man ist sofort am Strand und sofort beim Bäcker. Natur kommt auch nicht zu kurz. Beim ersten Frühstück haben Rehe ins Fenster geschaut und es gibt viele Singvögel ums Haus herum. Perfekt auch mit Hund, denn es gibt einen Zaun und ein Tor. Der Hund kann draußen sein und bleibt auf dem Grundstück.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.352
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...