Sommerhus med sauna og boblebad i Henne, kun 300m fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Vibevej 4, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40877
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Vibevej 4 kan du finde dette sommerhus, som blev renoveret i 2021. Ferieboligen har plads til 6 personer, og din hund kan selvfølgelig også tage med på ferie. Elsker I Henne Strand, vil I helt sikkert sætte pris på den gode og centrale beliggenhed – både stranden og den hyggelige hovedgadegade er lige rundt om hjørnet, så du nemt og hurtigt kan nå alt herfra til fods.

Sauna, spa og brændeovn – traditionelle og gode faciliteter

Dette sommerhus vil helt sikkert falde i alle medrejsendes smag. Godt med plads i sommerhuset (101 m²) såvel som på ejendommen (1352 m²) er gode forudsætninger for at planlægge en ferie med familien. I alt kan op til 6 personer se frem til en afslappende ferie sammen her ved Vesterhavet.

Den klassiske indretning og de skønne faciliteter som brændeovn, sauna og boblebad giver gode betingelser for maximal afslapning. Køkkenet er i åben forbindelse med opholds- og spisestuen, så I kan være sammen med hinanden, mens nogle tilbereder de lækre feriemåltider og andre slapper af omkring spise- eller sofabordet.

Feriehuset i Henne Strand blev delvist renoveret i 2021 og den hyggelige indretning sætter dig i feriestemningen lige fra starten. Der er både gynge og sandkasse til glæde og underholdning for børnene – en garanti for masser af motion og frisk luft.

Tæt på stranden og tæt på centrum – kun 300 m til havet!

Takket være den gode beliggenhed kan du parkere bilen ved sommerhuset, og derfra har I kun få minutters gang til det hele. Mens nogle ligger under dynen lidt længere, kan andre starte morgenen med en spadseretur langs stranden og medbringe frisk brød fra bageren på tilbagevejen. Så er det tid til at starte dagen afslappet og med den første kop kaffe, kan I beslutte jer for om dagen skal tilbringes på sommerhusets terrasse eller i de smukke omgivelser i Henne Strand.

Der er masser af gode muligheder for udflugter i nærområdet. Filsø, Kærgård Plantage eller Blåbjerg Plantage er perfekte destinationer for natur- og vandreentusiaster i de smukke omgivelser ved Henne Strand. Talrige vandre-, ride- og cykelstier gør det muligt for jer at opleve den forskelligartede natur helt tæt på.

Har du lyst til en lækker is eller en iskold øl om aftenen? Ikke langt fra adressen på Vibevej 4 ligger hovedgaden med alle butikkerne og den fredelige feriefølelse, der hersker i Henne Strand, er bare afslappende. Som afslutning på dagen, kan I gå en tur ned til den vidunderligt brede strand og nyde solnedgangen, som altid er fascinerende med sine storslåede farver.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40877

DE
D.
sagde , Deutschland

Zentrumsnahes, trotzdem von der Straße nicht einsehbares, sehr gemütliches Ferienhaus. Die Küche war voll ausgestattet und sehr sauber.
Bis zu sechs Personen haben hier reichlich Platz.
Wir waren mit Hund hier. Hier fanden sich Näpfe im Haus. Der hintere Teil des Gartens ist eingezäunt (Höhe ca. 60 cm, Drahtgeflechtzaun). Von esmark gab es zur Begrüßung Hunde-Leckerli.
Insgesamt ein schönes, sauberes und stilvoll eingerichtetes Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine perfekte Lage für uns – abgeschirmt und dennoch zentral.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt.
Auch mit Hund perfekt, da das Grundstück eingezäunt ist.

DK
D.
sagde , Danmark

Det fedestehus i hele Henne

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.352
Renoveret / Byggeår:2021 / 1998

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...