Hyggeligt rækkehus med havudsigt til 5 personer

3
icon
icon
icon

Fasanvej 16E, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40886
5 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige rækkehus på Fasanvej 16 E ligger lige ud til stranden og har en herlig udsigt fra stuen og terrassen. Her kan I tilbringe jeres ferie direkte ved Vesterhavet og med den livlige ferieby Henne Strand lige om hjørnet.

Indbydende rækkehus med sauna og havudsigt

Direkte ved kysten, med udsigt til Vesterhavet, ligger dette hyggeligt indrettede rækkehus. Her er plads til op til 5 personer fordelt på 2 soveværelser, det ene med dobbelt-, det andet med en enkelt- og en køjeseng.

Fra køkkenalrummet har I direkte udgang til terrassen, som vender ud mod havet. Køkkenet er indrettet med alt, I har brug for, for at kunne tilberede lækre måltider.

På køligere dage kan I sidde i sofaen, nyde brændeovnen knitrer og kigge ud på Vesterhavets vilde bølger. Og efter en lang dag i den friske vesterhavsluft kan I slappe af i husets sauna.

Fasanvej 16 E er indrettet, så man nemt og bekvemt kan holde ferie, der er både opvaskemaskine, tørretumbler og vaskemaskine i huset.

Ren afslapning direkte ved Vestkysten

Den herlige lukkede terrasse er det perfekte sted at geare ned og få stresset af fra dagligdagen. Her kan I kigge lige ud på havet, som hver dag skifter farve og karakter. Her kan I sole jer, slappe af og simpelthen bare nyde udsigten. Forestil jer at nyde en aften på denne terrasse med grillmad og et glas rødvin imens solen går ned i havet.

Henne Strand, en ferieby til at ose i

Den levende by Henne Strand indbyder rigtig til at ose med sine forskellige indkøbsmuligheder, de mange restauranter og de hyggelige gadecafeer. Her er liv i gaderne det meste af året.

Den fine børnevenlige sandstrand er et rigtigt Eldorado for vandhunde, sol-tilbedere, musling-søgere og naturelskere.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40886

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus macht insgesamt einen guten Eindruck.
Es ist von den Eigentümerns liebevoll eingerichtet und dekoriert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist gemütlich, bunt und in bester Lage mit tollem Meerblick!
Von der Ausstattung her gibt es alles was man so braucht.
Wir waren zu viert da und haben uns sehr wohl gefühlt!Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 0
Renoveret / Byggeår:2008 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, stengulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...