Hyggeligt rækkehus med havudsigt

3
icon
icon
icon

Fasanvej 16H, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40888
4 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige rækkehus på Fasanvej 16 H ligger direkte i 1. række til stranden. Ikke kun fra terrassen men også fra stuen har I en herlig udsigt til havet. Dertil ligger den livlige ferieby Henne Strand lige om hjørnet. Her er det perfekte sted at tilbringe en uforglemmelige ferie ved Vestkysten.

Sauna og havudsigt

Rækkehuset har plads til 4 personer og egner sig både til familien, men også til et vennepar, som vil tilbringe en fælles ferie. Der er 2 soveværelser, det ene med dobbeltseng og det andet med 2 enkeltsenge.

Fra den hyggeligt indrettede stue med det åbne køkken har I direkte udgang til terrassen. Køkkenet er godt udstyret med alt, man har brug for til tilberedelsen af lækre måltider. Rækkehuset er blandt andet indrettet med opvaskemaskine. Selvfølgelig har I også gratis Wlan i huset.

Især i den koldere årstid er det rart at tænde op i husets brændeovnen og nyde varmen og ildens knistren, og så sidder trygt og varmt i sofaen og kigge ud på det brusende Vesterhav.

Efter at have tilbragt en lang dag ude i den friske havluft er det skønt, at kunne slappe af i husets sauna. 

Terrasse med herlig udsigt på Vesterhavet

Fra den lukkede terrasse har I den skønneste udsigt til det evigt foranderlige hav. Den ene dag er det smuk, blåt og roligt, den næste er det vild og brusende – det er altid lige fascinerende.

Henne strand et godt sted at ose

Den livlige by Henne Strand indbyder med sine mange indkøbsmuligheder, de forskellige restauranter og de hyggelige gadecafeer rigtig til at hygge-ose. Det meste af året sker der noget i byen.

Også det brusende Vesterhav har til enhver tid sin helt specielle tiltrækningskraft og er altid et besøg værd. 

Det siger vores gæster om sommerhuset 40888

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines ordentlich eingerichtetes Apartment direkt in Strandnähe für 4 Personen mit einem Vierbeiner. Von der Ausstattung ist alles notwendige vorhanden. Badezimmer zweckgebunden eingerichtet mit Duschvorhang und Fußbodenheizung; gleich gegenüber der Sauna.
Schlafräume modern eingerichtet – zwei Einzelbetten sowie ein Doppelbett.
Waschmaschine , Trockner und Microwelle sind nicht vorhanden aber auch nicht zwingend notwendig.
Ein kleiner gemütlicher Kamin lädt zur Gemütlichkeit ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist heimelig, vollständig eingerichtet und lässt einen bei Ankunft direkt in den Urlaub starten. Es ist ausreichend Platz für eine Familie mit vier Personen. Größere Kinder können toll allein auch draußen spielen, weil sie immer im Blick sind.
Wenn keine Autos direkt vor dem Haus parken, macht der Blick auf die Notdsee viel Spaß.

DK
D.
sagde , Danmark

God beliggenhed i forhold til strand og by

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:62 / 0
Renoveret / Byggeår:2008 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Barneseng, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...