Modern ferielejlighed til 6 personer midt i hjertet af Henne Strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Gyvelvej 2 G, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40896
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Gyvelvej 2 G i hjertet af Henne Strand, indbyder denne fantastiske luksuslejlighed jer til, en uforglemmelig ferie. Her er der ikke skortet på noget. Lejligheden er indrettet med al

mulig luksus, så både store og små vil føle sig godt tilpas og sammen tilbringe en super skøn tid ved Vesterhavet.  

Moderne luksus og typisk dansk hygge

Denne herlige ferielejlighed har plads til 6 personer, fordelt på 3 store soveværelser. Alle soveværelser er indrettet med gode møbler og i to af dobbeltværelserne er der fladskærms-tv.

Lejlighedens hjerte er det store køkkenalrum med stue. Dette fantastiske rum indbyder til mange timers familiehygge. Stuen er indrettet med et godt øje for detaljer og viden om, hvad der skaber god stemning. For underholdningen er der et stort fladskærms-tv og gratis Wlan. Så man virkelig kan holde ferie er der i lejligheden både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Fra stuen har I direkte udgang til den skønne lukkede terrasse. Her kan I helt uforstyrret sole jer og nyde udsigten over klitlandskabet og den knaldblå himmel. Om aftenen kan I tænde op for grillen, skænke en god rødvin op og så nyde solnedgangen over klitterne. Slut dagen af med, at tænde op i brændeovnen og nyd tiden med familien eller måske de gode venner.  I efter en lang dag med frisk havluft virkelig vil slappe af, så er der mulighed for, at det i lejlighedens badeværelse, hvor der er installeret et spa-bad.

Til lejligheden hører desuden en carport, hvor I har mulighed for at parkere både bil og cykler.

Henne Strand en perle ved Vestkysten

Den livlige ferieby Henne Strand, er en ægte perle ved Vesterhavet. Det er et skønt sted for både store og små at ose, her er mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige gadecaféer.

Den børnevenlige, fine badestrand er et Eldorado for vandhunde, soltilbedere, muslingsamlere og naturelskere.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40896

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferien Wihnung ist absolut empfehlenswert. Wir sind schon das 4 mal in dieser Wohnung. Sie ist super ausgestattet und nah am centrum und am Strand.
Wir sind sehr zufrieden und können es nur weiter empfehlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

In diesem Haus kann man sich nur wohlfühlen. Der neue 2.Balkon gibt dem Wohmzimmer mehr Charme, es ist heller.Einfach klasse! Die neuen Rollos super.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejlig ferielejlighed. Ligger centralt.
Hyggelig indretning. Godt med et depotrum til opbevaring.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...