Centralt liggende moderne ferielejlighed med spa

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandvejen 456B, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40898
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
20 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Denne lækre og komfortabelt indrettede ferielejlighed i luksusklassen ligger direkte i centrum af feriebyen Henne Strand. Her på Strandvejen 456 B er der plads til at 6 personer kan holde en uforglemmelig ferie. Lejligheden er indrettet med alle mulige bekvemmeligheder og er helt sikkert det rigtige valg, hvis I gerne vil bo centralt og kan lide luksus.

Bekvem luksuslejlighed med feel-good oase

I denne herlige luksuslejlighed finder I 3 rummelige, godt indrettede dobbeltværelser alle med fladskærms-tv.

Samlingspunktet i denne lejlighed er det store smagfuldt indrettede køkkenalrum med stue. I dette moderne køkken er alt på plads, og der er rigelig mulighed for at trylle fantastiske måltider på bordet. Og for at gøre ferien så bekvem som mulig, står der der både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler til jeres rådighed. Skab uforglemmelige aftner ved at tænde op i brændeovnen og hyg med familien til lyden af ildens knistren. Her er der god plads til spilleaftener eller måske samles I hellere om en god film på det store fjernsyn. Selvfølgelig har I i denne lejlighed gratis internet.

På Strandvejen 456 B er der 2 badeværelser, hvoraf det ene er indrettet med spa og sauna. Denne feel-good oase er det perfekte sted til afslapning og selv-forkælelse efter en lang dag ude i den friske Vesterhavsluft.

Fra stuen er der udgang til begge de møblerede balkoner. Her kan I nyde udsigten over den livlige ferieby Henne og de omkringliggende klitter og I kan tilbringe mange soltimer. Også når det drypper lidt, kan man opholde sig på balkonen, da den ene er delvist overdækket.

Ved lejligheden står der naturligvis en p-plads til jeres rådighed, og der er et skur til cyklerne.

Henne Strand – et besøg værd

Den livlige ferieby Henne Strand byder på alt, man kan ønske sig i en ferie. Her, direkte ved lejlighedens indgangsdør, er der året rund en livlig trivsel. De mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige cafeer giver rigelig mulighed for at hygge og ose.

Den finkornede, børnevenlige badestrand er et paradis for vandhunde, sol-tilbedere, musling-jægere og naturelskere.

Tilbring uforglemmelige ferietid i denne herlige luksuslejlighed ved den jyske vestkyst.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40898

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Wohnung, durch die Läden unterhalb der Wohnung war es nie Fußkalt. Die Sauna, der Whirlpool und der Kamin ließen keine Wünsche offen. Küchenausstattung optimal, würden die Wohnung immer wieder buchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind sehr zufrieden mit der Ferienwohnung! Modern eingerichtet und hat aller damit man Sich wohlfühlt im Urlaub

DK
D.
sagde , Danmark

Særdeles lækker lejlighed. Dejlig store rum. Der var alt hvad man skulle bruge.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:148 / 0
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...