Luksusferiehus med aktivitetsrum og spabad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Urfuglevej 22, Henne Strand

- Sommerhusnr.: 40953
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette herlige luksushus på Urfuglevej 22 i Henne Strand rummer plads til 6 personer. Det ligger på en skøn og uforstyrret naturgrund, ikke langt fra Henne Strands hyggelige bymidte og den fantastiske sandstrand. I dette sommerhus får I hele feriepakken med blandt andet sauna, spabad, aktivitetsrum og udebruser!

Slap af og vær aktiv under samme tag

Det lækre luksushus er moderne og stilfuldt indrettet, og her er ikke sparet på noget. Der er tre rummelige soveværelse, hvoraf det ene er udstyret med fjernsyn. Feriehusets midtpunkt er den store opholdsstue med det åbne køkken, der råder over alt, hvad feriekokkene har brug for. På kolde dage sørger brændeovnen for varme og masser af feriestemning.

Moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge i dette hus – og naturligvis får I også gratis adgang til internettet.

Sommerhuset i Henne råder over 2 badeværelser, og det ene gemmer på en ekstra god overraskelse i form af en sauna og et spabad. Her kan I slappe af og tanke ny energi efter en dag i den friske havluft.

Blandt de aktive feriegæster vil aktivitetsrummet blive et sikkert hit. Her kan I udfordre hinanden i et spil billard, eller finde feriens bedste bordfodboldspillere. Medbringer I selv spillekonsoller, kan de kobles til fladskærmen.

Skøn terrasse med udendørs bruser

Den store terrasse er rigtig veludstyret med gode havemøbler og behagelige liggestole. Her kan I rigtig nyde det varme solskinsvejr og runde dagen af med en lækker middag på grillen. Til børnene står et gyngestativ og en sandkasse klar til at underholde.

Har I selv cykler med, står et redskabsskur og en vaskeplads til rådighed.

Efter en dag ved stranden kan I skylle sandet af fødderne i udebruserne – eller I kan tage et friskt bad under åben himmel på en varm sommerdag.

Henne Strand – en perle ved vestkysten

Kun få minutters gang fra huset finder I den livlige ferieby Henne Strand, som byder på spændende forretninger og spisesteder. I samme afstand ligger den fantastiske sandstrand, som året rundt byder på nye oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40953

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem einwandfreien Zustand. Alles vorhanden, was man benötigt und sehr sauber. Sehr empfehlenswert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, super Ausstattung, sehr gepflegt, perfekte Lage.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes und gepflegtes Ferienhaus. In fantastischer Lage zur Heide. Auch die Spielmöglichkeiten für Kinder sehr liebevoll gestaltet.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:141 / 1.800
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (61 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...