Luksusferiehus med aktivitetsrum og spabad

5
4928
Urfuglevej 22, Henne Strand - Søg på husnr. 40953
Gæsterne siger:

Dette herlige luksushus på Urfuglevej 22 i Henne Strand rummer plads til 6 personer. Det ligger på en skøn og uforstyrret naturgrund, ikke langt fra Henne Strands hyggelige bymidte og den fantastiske sandstrand. Her får I hele feriepakken med blandt andet sauna, spabad, aktivitetsrum og udebruser!

Slap af og vær aktiv under samme tag

Det lækre luksushus er moderne og stilfuldt indrettet, og her er ikke sparet på noget. Der er tre rummelige soveværelse, hvoraf det ene er udstyret med fjernsyn. Husets midtpunkt er den store opholdsstue med det åbne køkken, der råder over alt, hvad feriekokkene har brug for. På kolde dage sørger brændeovnen for varme og masser af feriestemning.

Moderne faciliteter såsom opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge i dette hus – og naturligvis får I også gratis adgang til internettet.

Huset råder over 2 badeværelser, og det ene gemmer på en ekstra god overraskelse i form af en sauna og et spabad. Her kan I slappe af og tanke ny energi efter en dag i den friske havluft.

Blandt de aktive feriegæster vil aktivitetsrummet blive et sikkert hit. Her kan I udfordre hinanden i et spil billard, eller finde feriens bedste bordfodboldspillere. Medbringer I selv spillekonsoller, kan de kobles til fladskærmen.

Skøn terrasse med udendørs bruser

Den store terrasse er rigtig veludstyret med gode havemøbler og behagelige liggestole. Her kan I rigtig nyde det varme solskinsvejr og runde dagen af med en lækker middag på grillen. Til børnene står et gyngestativ og en sandkasse klar til at underholde.

Har I selv cykler med, står et redskabsskur og en vaskeplads til rådighed.

Efter en dag ved stranden kan I skylle sandet af fødderne i udebruserne – eller I kan tage et friskt bad under åben himmel på en varm sommerdag.

Henne Strand – en perle ved vestkysten

Kun få minutters gang fra huset finder I den livlige ferieby Henne Strand, som byder på spændende forretninger og spisesteder. I samme afstand ligger den fantastiske sandstrand, som året rundt byder på nye oplevelser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 40953

D.
sagde , Fredericia

Et fantastisk hus. Det indeholder alt hvad der skal til for at få en dejlig ferie. Et velassorteret køkken, dejlige soveværelser, skøn stue med indbygget kamin.Huset ligger fredeligt for enden af blind vej. Roligt og skønt område. Fantastisk terrasse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:141 / 1.800
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (61 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...