Fint feriehus med vildmarksbad og græsplæne

3
icon
icon
icon

Gammel Strandvej 16, Henneby

- Sommerhusnr.: 41695
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
6 pers.
Vildmarksbad
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

I grønne omgivelser ligger dette familievenlige sommerhus på Gammel Strandvej 16 nær Henne. Et hyggeligt sommerhus, der emmer sommerhusstemning, med en dejlig terrasse og have. Udenfor venter jer et vildmarksbad og på den store græsplæne er der god plads til leg. Hjertelig velkommen!

Stor grøn have med vildmarksbad

Feriehuset har en superdejlig have, hvor I virkelig kan nyde den danske sommer. Grunden er ca. 1350 m2, så her har i plads til at boltre jer med alt fra boldspil til kongespil. Her vil børnene helt sikkert elske at lege, ligesom familiens mindste kan bygge flotte sandslotte i sandkassen eller gynge. Begge dele er at finde lige overfor træterrassen, så I trygt kan lade børnene lege, mens I selv slapper af på terrassen

Terrassemøblerne står klar til jer! Her kan I finde en dejlig plads i solen og nyde frokosten i skyggen under parasollen. Også her finder I feriehusets vildmarksbad. Fyr op og glæd jer til at slappe af i det varme vand. Ved siden af vildmarksbadet er udebruseren, så I let kan skylle jer inden.

Terrassen er let tilgængelig fra feriehusets stue

Bekvemmeligt køkkenalrum hvor I alle kan samles

Ferien begynder, så snart I har parkeret bilen foran feriehuset. Feriehusets hjerte er det åbne køkkenalrum, der kombinerer stue og køkken i ét. Takket være den energibesparende varmepumpe er I sikret et behageligt indeklima. Det velfungerende køkken er udstyret med både opvaskemaskine og mikroovn, hvor I hurtigt kan poppe popcornene til filmaftnen. Saml familien og sæt jer godt til rette i hjørnesofaen.

Feriehuset er udstyret med tre fine soveværelser, to med dobbeltseng og ét med to enkeltsenge. På badeværelset er der installeret gulvvarme samt en vaskemaskine.

Cykelferie – nær Vesterhavet og Henne

Fra sommerhuset har I ikke langt til hverken byen eller stranden. I Henne Strand kan I besøge de hyggelige butikker, male keramik eller måske få jer en lækker frokosts på en af caféerne. Også findes nærmeste indkøbsmuligheder.

Med kun 2,5 km til Vesterhavets brusende bølger, er det naturligvis et must! Tag evt. cyklen herned. Uanset årstiden er her altid rart at være; gå en lang tur, byg sandslotte eller tag en dukkert i havet.

Langt er der heller ikke til Blåbjerg Klitplantage eller Filsø – Blåbjerg Klitplantage er perfekt til mountainbike, mens I kan gå en fantastisk lang tur omkring søen.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 1.374
Byggeår:1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Vildmarksbad, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...