Fantastisk energivenligt sommerhus med udespa, udebruser og ladestik

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Hennebysvej 8, Henneby

- Sommerhusnr.: 41700
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Vi byder velkommen til dette fantastiske og energivenlige sommerhus på ferieadressen Hennebysvej 8 i Henneby, tæt på Henne Strand. Sommerhuset har plads til i alt 6 personer, og hvis I har hund, så er det også tilladt at medbringe den. Som en ekstra bonus har sommerhuset en udespa og en udebruser, som I frit kan benytte til jeres fornøjelse. Sommerhuset er blevet bygget i 2022 og der er jorvarme. Hvis I kører el-bil, så har sommerhuset et ladestik.

Familiehygge i lyse og indbydende omgivelser – golfbane!

I bliver straks budt velkommen af de lyse og indbydende omgivelser, hvor fokus især har været på det store køkkenalrum. Her kan hele familien samles omkring madlavning, spilleaftener eller hygge i sofaen med en god film kørende på fladskærms-tv’et. Derudover er der gulvvarme i stuen. Der er selvfølgelig også gratis trådløst internet, så I også kan streame jeres yndlingsserie.

Kun få skridt fra ferieboligen i Henne venter den smukke golfbane på dig – vidunderligt beliggende!

2 badeværelser med gulvvarme

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser, hvor 2 af værelserne er med enkeltmandssenge og det største værelse med dobbeltseng. Perfekt til at sikre den gode nattesøvn på jeres ferie. Her er der også gulvvarme, som holder jeres fødder varme. Desuden har sommerhuset hele 2 badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Vi garanterer dermed næsten, at der ingen kø bliver til toilettet.

Udespa, udebruser og ladestik til el-bil

Når solen er fremme, skal sommerdagene tilbringes på den fine terrasse. Terrassen er både afskærmet og lukket, så I kan lufte hundene, uden at de stikker af i nabolaget. Derudover er terrassen også overdækket, hvis I trænger til en pause i skyggen. Der er selvfølgelig diverse liggestole og havemøbler til jeres rådighed.
 
Hvis I trænger til lidt ekstra velvære, så kan I hoppe en tur i den varme udespa, som også kan anvendes om aftenen under stjernehimlen. Efter en tur ved stranden kan I skylle sandet af i udebruseren. I sommerhalvåret er der en campingplads til småindkøb ca. 400 derfra.

Desuden har sommerhuset et ladestik til el-bil.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41700

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus sieht auf den Bildern sehr vielversprechend aus. Und die Bilder halten was Sie versprechen.

Ein sehr sauberes und modernes Haus mit einer Ausstattung die nichts zu wünschen übrig lässt. Sämtliche Küche Geräte sind vorhanden.

Die Zimmer sind mit gemütlichen Betten ausgestattet und einem Kleiderschrank wo alles rein passt.

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und bietet sofort einen Wohlfühlort. Zudem ist es sehr gut gedämmt!

Die Terrasse ist größtenteils eingezäunt, was für uns mit Hund natürlich super war. Der Jacuzzi war im Winter über Silvester unser persönliches Highlight und wurde täglich benutzt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus und die Lage waren für uns und unsere zwei Hunde ideal, weil das Haus in zweiter Reihe mit eigener Zufahrt sehr privat liegt. Die unmittelbar angrenzende wunderschöne Natur lud zu langen Wanderungen im Wald ein. Dort konnten wir immer wieder neue Wege gehen , weil dieser wirklich riesengroß ist. Der Abstand zum Strand ist zwar mit knapp 3 km etwas weiter, dafür erwartet einen ein wunderbares und fast neues Haus, das keine Wünsche offen lässt.

DE
D.
sagde , Marxen

Sehr modern. Die Ausstattung ist sehr schön. Ein Ferienhaus zum Wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.825
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...