Charmerende feriehus med sauna på idyllisk naturgrund

3.5
icon
icon
icon
icon

Hovgårdsvej 29, Henneby

- Sommerhusnr.: 41709
6 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Hovgårdsvej 29 i Henneby ligger dette skønne sommerhus på en smuk naturgrund. Her vil naturelskerne befinde sig rigtig godt; Kun få meter fra feriehuset starter Blåbjerg Plantage, som med sine mange vandre- og cykelstier giver jer mulighed for at udforske den rige natur på tæt hold. Og efter en gåtur i den friske luft, kan I tanke ny energi i husets skønne sauna.

Indrettet med kærlighed og wellness

Det fine træhus oser af charme og rummer plads til 6 feriegæster – perfekt til en stille og rolig familieferie! Den hyggelige stue ligger i forbindelse med det åbne køkken, og her kommer I til at tilbringe et hav af hyggelige feriestunder med god mad, spændende film og afslapning foran brændeovnens knitrende varme.

Beliggenheden lægger op til vandreture i den flotte natur, og efter en lang gåtur under trækronerne og blandt den lyngklædte hede, findes der ingen bedre måde at tanke nye kræfter på end i jeres helt egen sauna, som I har adgang til gennem husets badeværelse.

Fra stuen kommer I ud på den skønne terrasse, som er delvist overdækket. Her kan I starte en varm sommerdag ud med nybagte rundstykker og friskbrygget kaffe på terrassen, og mens dagen går, kan I dase i liggestolene, mens stilheden kun bliver brudt af fuglenes sang i trætoppene.

Der er også tænkt på de små gæster, som har deres egen lille legeplads med rutsjebane, gyngestativ og sandkasse.

Vestkysten – et paradis for naturelskerne

Den fine hvide sandstrand byder hver dag på nye oplevelser. I efterårsstormen kan I opleve det rå og barske Vesterhav med dets mægtige bølger, og om sommeren kan I tage en dukkert i det rolige blå hav. På en aftengåtur er der også chance for at opleve en af de fantastisk flotte solnedgange, der fra tid til anden viser sig på himlen.

Feriebyen Henne Strand byder på lidt afveksling fra den ellers rolige hverdag. De mange forretninger, restauranter og små caféer lægger op til shopping, god mad og måske en softice til dessert?

Det siger vores gæster om sommerhuset 41709

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll und gemütlich eingerichtetes Ferienhaus in toller Lage.
Lässt den Urlaub von Anfang bis Ende zum Genuss werden.
Sehr gepflegt und sauber.
Viele tolle Details zum immer wieder neu entdecken

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus, gemütlich und voll ausgestattet. Wir haben uns hier sehr wohl gefühlt. Das Haus ist idyllisch gelegen, rundum Natur.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat uns sehr gut gefallen. Die Lage ist traumhaft in die Natur eingebettet und kaum einsehbar. Die Außenanlage ist wettergeschützt und schön angelegt. Das Haus war sehr sauber. Es ist vollständig mit guter Qualität ausgestattet. Das Haus ist innen wie außen liebevoll und typisch dänisch und stilecht eingerichtet. Die Möbel sind für ein Ferienhaus hochwertig.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 2.500
Renoveret / Byggeår:2004 / 1968

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...