Dejligt lyst sommerhus med spa, sauna og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Gamle Strandvej 19, Henneby

- Sommerhusnr.: 41719
7 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette fine Henne feriehus er veludstyret og har 4 soveværelser, 1 badeværelse med spa og sauna og 1 gæstetoilet. Feriehuset blev renoveret i efteråret/vinteren 2021/2022 og står nu fuldt opdateret med blandt andet nyt køkken og nye trælaminatgulve, så du kan være sikker på, at alle detaljerne er på sin plads. Med plads til op til 7 personer og jeres hund kan du nyde din ferie her og ligge på solvognen på den lukkede terrasse helt uden at bekymre dig om, at hunden løber væk. Henne Strands bymidte med butikker, cafeer og restauranter ligger kun ca. 2 kilometer fra feriehuset, og med cykelstien, der starter lige uden for feriehuset, kan du nemt tage cyklen til Henne Strand. Vil I have ungerne med til vandet, er der kun ca. 10 kilometer til den familie- og børnevenlige strand ved Børsmose, hvor I kan køre bilen helt ned på stranden.

God plads i det nye lækre køkken 

Køkkenet er blevet nyrenoveret i januar 2022, så du kan være sikker på, at det fremstår helt nyt. Det åbne køkken er veludstyret med opvaskemaskine, stort køle/fryseskab, ovn mv., og det egner sig super til hygge omkring fælles madlavning. Og det er ikke mindst altid en drøm at lave mad i et renoveret køkken. Køkken og stue befinder sig i det samme åbne rum, og det er med til at skabe en åben atmosfære, hvor hele familien kan samles ét sted, og hvor der er god plads til alle. 

Badeværelse med egen wellnessafdeling med spa og sauna

Hyg jer ved brændeovnsilden i opholdsstuens store sofahjørne med en bog eller en god film – eller få dine bedste feriefotos uploadet til Facebook – du har gratis internetforbindelse i feriehuset. 

Regnvejrsdage og mørke aftener tilbringes bedst i feriehusets egen wellnessafdeling, hvor I kan tænde op for spa og sauna og nyde friheden til lidt selvforkælelse. 

Om I ankommer med en stor familie, har bedsteforældre med eller tager på ferie med et vennepar, er der her på Gl Strandvej 19 god plads til alle og en god og praktisk værelsesfordeling. I har 2 soveværelser med nye, gode dobbeltsenge, 1 værelse med enkeltseng og det sidste værelse med 2 nye enkeltsenge. Både værelser og stue er med nyt laminatgulv.

Sommerhusets badeværelse og gæstetoilet er begge med gulvvarme, og en vaskemaskine og tørretumbler gør ferien ekstra afslappet.

Stor læfyldt terrasse og plads til leg

På terrassen finder alle plads, også hunden. Om der skal grilles under udhænget eller slappes af på liggestolen i solen med en bog – her er mulighed for det hele. Desuden er den lukkede terrasse perfekt til hunden, som kan gå frit rundt på terrassen uden opsyn. Og er der noget hunde elsker, så er det masser af frisk luft. Derudover indbyder den store grund med sandkassen og gyngestativet til leg og spil i haven.

Ferie i Henne Strand

Ved Henne Strand findes alt, hvad feriehjertet begærer; hyggelige butikker til at ose i, cafeer til en is eller en kop kaffe og flere forskellige restauranter, når feriekøkkenet skal forblive koldt – her er noget for enhver smag.

Er I til aktiviteter, har området masser af muligheder for at være aktive. Her kan I tage på cykle MTB, tage på lange vandreture eller snuppe en cykeltur i det naturskønne Blåbjerg. Desuden er der også mulighed for lystfiskeri, golf og hyggelige strandture i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41719

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Ferienhaus, das perfekt für 7 Personen ist, auch wenn ein Zimmer schon sehr klein ist. In der Küche hat uns rein gar nichts gefehlt.
Der Anschluss unserer mitgebrachten Spielekonsole per HDMI war kinderleicht, dank tollem Hinweisschild an der Wand.
Das Haus ist hell und freundlich eingerichtet. Die Bettdecken sind unheimlich kuschelig und auch die Matratzen haben die perfekte „Festigkeit“ für erholsamen Schlaf.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön gelegen und hat eine gute Ausstattung, ideal für Familien mit Kindern und Hund.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist ideal für eine große Familie. Wir sind mit Kindern und Enkelkindern angereist, waren insgesamt 7 Personen. Das Haus ist geschmackvoll und gemütlich eingerichtet, bei der Ausstattung fehlte nichts – vom Geschirr bis zu Kleinigkeiten wie Kerzen , Streichhölzer, Spielen und Infomaterial war alles vorhanden. Kamin und Whirlpool helfen gegen Kälte. Zwei Terrassen vorne und hinten mit Tischen und Stühlen sowie zwei Liegen mit entsprechenden Sitzkissen können genutzt werden. Die hintere Terrasse ist mit einem Geländer mit Tür versehen, gut wenn man kleine Kinder oder Haustiere hat. Im Garten stehen ein Sandkasten sowie eine Doppelschaukel mit Rutsche. Auf der großen Rasenfläche kann getobt oder Fußball gespielt werden.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:113 / 1.364
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...