Sommerhus i Henne med badekar, sauna og udendørs spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Thomas Jensens Vej 8, Henneby

- Sommerhusnr.: 41722
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Infrarød sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I dette luksuriøse sommerhus i Henne er rammerne i den grad sat for en femstjernet ferie ved Vesterhavet. Her kan I holde ferie med op til 6 personer, og hunden er også mere end velkommen. Feriehuset er spækket med lækre faciliteter – blandt andet badekar, vinkøler, infrarød sauna og en stor træterrasse med udendørs spabad og udebruser. Alt sammen kun fem minutters kørsel fra Henne Strand.

Femstjernet luksusferie med badekar, infrarød sauna og vinkøler

Det femstjernede feriehus på Thomas Jensens Vej 8 er opført i 2021 i de flotteste kvalitetsmaterialer. Det er derfor ikke forkert at sige, at indretningen emmer af luksus, og hvis I drømmer om at holde en sommerhusferie ud over det sædvanlige, er dette en ideel feriematrikel.

Nyd for eksempel en afslappende stund i badekarret (med plads til 2 personer) på det ene af sommerhusets 2 badeværelser, eller tænd op i den infrarøde sauna og læn jer tilbage i varmen. Dét er velvære på højt plan! I kan også sætte jer til rette i sofaen med et koldt glas hvidvin eller rosé, takket være sommerhusets vinkøler.

Med en energibesparende varmepumpe er I altid sikret en god temperatur i sommerhuset, og der er desuden gulvvarme i hele ferieboligen, så I på intet tidspunkt kommer til at fryse om fødderne.

Stor træterrasse med udendørs spabad og udendørs bruser – ladestik til elbil

I får ikke kun et femstjernet indre, men også et fantastisk udeareal. En stor, lækker træterrasse kommer til at være centrum for de solrige dage, og terrassen har både afskærmning og overdækning. Der er altså både en plads til jer, der foretrækker fuld sol, og jer, der hellere vil sidde i skyggen.

På terrassen finder I også et af luksushusets absolutte højdepunkter, nemlig et stort udendørs spabad med plads til jer alle. Her kan I forkæle jer selv lidt ekstra med en wellnessoplevelse under åben himmel – og det endda ganske ugeneret, eftersom hele grunden er omkranset af høje træer. Efterfølgende kan I få en skyller under udendørsbruseren.

Der er sørget for gode havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan få tændt op i grillen og tilberedt feriemiddagen. Til glæde for børnene er der et gyngestativ på grunden. Ved sommerhuset er der desuden ladestik til elbil: Lademuligheden for el bilen er et CEE kombistik (kraftstik), medbring eget ladekabel.

Bo kort vej fra Henne Golfklub, Henne Strand, Blåbjerg Plantage og Vesterhavet

I kommer til at bo på en rolig og naturskøn plet i Henneby. Herfra er der kun 1 kilometer til Hennes populære golfbane, som der desuden er udsigt til fra feriehusets morgenterrasse, og fem minutters kørsel til Henne Strand, hvor en masse fine forretninger og hyggelige spisesteder venter på jer. Fra byen er der ikke langt til stranden, hvor I kan få en kold dukkert på en varm sommerdag eller tage en forfriskende spadseretur langs vandet på en blæsende efterårsdag.

Ferieadressen ligger desuden kort vej fra Blåbjerg Plantage, hvor I kan udforske den vestjyske natur helt tæt på via de flotte ruter. Det er både muligt at besøge plantagen på gåben og på mountainbike.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41722

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes Haus mit einer schönen Einrichtung und schöner Terrasse. Wir waren Rundherum zufrieden

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus war sehr sauber,sehr schön eingerichtet. Es hat nichts gefehlt. Ist ein tolles Haus.
Wir kommen wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes und gut ausgestattetes Haus mit viel Luxus. Der Außenpool ist der Hammer.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:116 / 1.295
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Infrarød sauna, Vaskemaskine, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...