Hyggeligt sommerhus i Henne med udespa, sauna og 2 hunde tilladt

3.5
icon
icon
icon
icon

Thomas Jensens Vej 7, Henneby

- Sommerhusnr.: 41723
6 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kort vej fra Henne Strand og den smukke Blåbjerg Klitplantage ligger dette hyggelige sommerhus. Her er plads til 6 personer, og I kan også tage hundene med på ferie. Indretningen byder både på gode praktiske faciliteter, sauna og brændeovnshygge, og på den alsidige terrasse står et af feriens højdepunkter: Et udendørs spabad!

Hyggeligt sommerhus til 6 personer med brændeovn, varmepumpe og sauna

Det fine sommerhus på Thomas Jensens Vej 7 egner sig godt til en afslappende familieferie eller en romantisk udflugt til vestkysten for to. Med plads til 6 personer og 2 hunde behøver ingen familiemedlemmer at blive hjemme. I indretningen er der skruet op for hyggen, blandt andet med den klassiske brændeovn – og med en energivenlig varmepumpe og gulvvarme i stuen er I altid sikret en god varme.

Sommerhuset er udstyret med alle dagligdagens hjælpere; i køkkenet er der opvaskemaskine og der er også både vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen. I slipper for lange toiletkøer, eftersom der både er et badeværelse og et gæstetoilet – begge er selvfølgelig udstyret med gulvvarme. Derudover er der også gulvvarme hele vejen fra badeværelset indgang til sommerhusets skønne sauna, der inviterer til total afslapning.

Alsidig terrasse med afskærmning, overdækning og udendørs spa

På den alsidige terrasse finder I alle et godt spot, ligegyldigt om I er til fuld sol eller skygge. Terrassen har nemlig både en åben, afskærmet og overdækket del, så der er noget for enhver smag. På terrassen finder I desuden et af feriehusets højdepunkter: Et lækkert udendørs spabad, som tilfører ferien lidt ekstra wellness-fornemmelse.

Der er både havemøbler og liggestole, så I kan dase i solen på de varme sommerdage og grillen står klar, så I kan tilberede et lækkert måltid til aften. Til glæde for de yngste feriegæster er der desuden et gyngestativ på grunden, så de er godt underholdt, mens I slapper af med en god bog og lidt koldt at drikke.

Henneby – et godt udgangspunkt for mange naturskønne udflugter

Beliggenheden på Thomas Jensens Vej er et godt udgangspunkt for diverse udflugter, hvor I kan udforske den vestjyske natur helt tæt på. Få minutters kørsel væk ligger den populære ferieby, Henne Strand, og i forlængelse heraf har I den fine sandstrand, som altid er et besøg værd – ligegyldigt årstid, vind og vejr.

I kommer også til at bo ganske tæt på Blåbjerg Klitplantage. Tag hundene med på tur i den flotte plantage, hvor der er et hav af stisystemer, der giver jer mulighed for at opleve den unikke natur ved Vesterhavet. Der er også mulighed for at køre på mountainbike i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41723

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles, ruhig gelegenes und großzügiges Ferienhaus mit schönem Garten, schöner Terrasse und einem Klasse Whirlpool. Draußen Speisen ist hervorragend möglich da Tisch und Stühle auch im überdachten Teil stehen.
Die Ausstattung, speziell in der Küche ist echt super. Essenreich vor der seitlich öffnenden Schiebetür wirkt echt gemütlich.
Gartenstühle und Gartenliegen sind ausreichend vorhanden.
Wohnbereich im Wohnzimmer mit Sofa, Lesestuhl und dem Kaminofen läd auch bei schlechtem Wetter zum Verweilen ein.
Gesellschaftsspiele sind vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Bei der Ankunft fanden wir ein sauberes schönes Haus vor. Der großzügige Garten ist für eine Familie mit Kindern super geeignet. Ein besonderes Highlight war dann noch der Außenwirlpool, der wöchentlich kontrolliert wurde. Außerdem gibt es eine große Garage mit einem Tischkicker und 3 guten Fahrrädern, die für einen kurzen Ausflug ausreichen. Alles in allem ein schönes Haus, das wir auf jeden Fall wieder buchen würden.

DK
D.
sagde , Danmark

Dejligt feriehus. Lækkert udespa.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 1.310
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, garage, Ladestik til el-bil, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...