Hyggeligt sommerhus på stor grund med sauna, spa og alkove

3
icon
icon
icon

Hovgårdsvej 34, Henneby

- Sommerhusnr.: 41726
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hovgårdsvej 34 sætter rammerne for en afslappende ferie for hele familien. Sommerhuset, der blev renoveret i 2021, har plads til 6 personer. Her er plads til leg og sjov på den store grund, samt afslapning og velvære i både sauna og spa.

Familiehygge og afslapning med brændeovn, spabad og sauna

Sommerhuset på 124 kvadratmeter har tre soverum, hvor det første er med dobbeltseng, det andet med to enkeltsenge og det sidste med en enkeltseng. Oveni er der en hems – med en soveplads, der måler 140cm i bredden.

Der bliver ikke kø foran toilettet, da huset har to badeværelser. I det store badeværelse befinder sig både sauna og spa, hvor der er gode muligheder for afslapning.

I sommerhuset kan I rigtig hygge jer sammen, for køkkenalrum og stue går ud i et: når nogle af jer hygger sig i køkkenet og andre er i stuen, er I stadig samlet og ikke langt fra hinanden. Brændeovnen spreder hygge og varme, når I er i stuen, hvad end I er samlet om bordet til et brætspil, eller sidder i sofaen til en god film. Sommerhusets økonomiske varmepumpe sørger for den perfekte temperatur hele dagen.

Stor plænegrund for både børn og voksne

Terrassen på Hovgårdsvej 34 er både afskærmet og delvist overdækket, så I kan sidde i læ og være ude selv på de køligere dage. Sommerhusets bekveme  havemøbler og solvogne står til rådighed, så de voksne kan slappe af her, mens børnene leger på trampolinen, gyngen eller blot giver den gas på den 2.526m2 store plænegrund.

Fin beliggenhed nær natur og by

Med en placering i Henneby, er der ikke langt til Henne Strand, hvor I kan opleve nogle hyggelige butikker, få en is og selvfølgelig Vesterhavet, der altid er et besøg værd.

Der er heller ikke langt til skønne naturoplevelser – en gåtur i den hyggelige Blåbjerg Klitplantage er anbefalelsesværdig.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41726

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gemütlich eingerichtet und in einem guten Zustand. Die Ausstattung ist für eine eine Familie mit Kindern ideal. Die Spielgeräte draußen habe uns sehr viel Spass gemacht.
Das Haus verfügt auch über einen Gasgrill den wir gerne benutzt haben. Die Beiden Badezimmer und der Spa Bereich sind ein bisschen in die Jahre gekommen und könnten erneuert werden.

DE
D.
sagde , Hamburg

Ein Sonnenschirm oder Sonnensegel für die Terrasse wäre toll
Bessere MatratzenTolles Ferienhaus mit riesiger Außenanlage, für jede Altersklasse ist etwas dabei.
Die Küche ist sehr gut bestückt.
Ein Sonnensegel oder Sonnenschirm wäre toll gewesen. Die Matratzen könnten etwas dicker sein.
Wir haben uns sehr wohl gefühlt und würden immer wiederkommen ⭐️⭐️⭐️⭐️



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:124 / 2.526
Renoveret / Byggeår:2015 / 1968

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse, 2 gæstetoiletter.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...