Charmerende sommerhus med badekar med dyser og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hyttestien 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41729
5 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her tilbydes et dejligt og charmerende 5 personers sommerhus, ”Hytten”, beliggende i hjertet af Henneby. Huset er indrettet til ægte feriehygge med et strejf af luksus – både indendørs og udendørs og har I en hund eller to er de også hjertelig velkommen i huset. Hytten er indrettet med flere faciliteter til at kunne slappe rigtigt af.

Feriehygge, familietid og afslapning i ”Hytten”

Et indbydende åbent køkken/stue-miljø lægger op til, at I som familie kan være tæt på hinanden, imens de voksne laver mad og hyggesnakker, nyder børnene måske at “gemme” sig på hemsen. Når der rigtigt skal hygges, kan I tænde op i stuens brændeovn og nyde varmen og lyden af den knitrende ild, som virker beroligende og spreder hygge i rummet. For ekstra afslapning og wellness for hele familen bidrager husets sauna og badekar med dyser og på varme dage, når I har tilbragt dage på stranden eller ved huset på liggestolene, så kan I nyde en afkøling under husets udendørs bruser.

På Hyttestien 2 i Henne vil I rigtigt kunne nyde udelivet. Her er skabt et ægte terrassemiljø, men både en overdækketækket- og afskærmet del, – i udekøkkenet kan I sikkert trylle alverdens lækre grillretter og salater imens børnene hygger sig med fodboldspil, på gyngerne, i sandkassen eller hopper om kap på trampolinen.

Unikke naturoplevelser lige omkring jer

Huset er placeret midt imellem Vesterhavets børnevenlige strand i Henne, Filsø’s smukke rekreative områder og Blåbjerg plantage med mange dejlige vandrestier. Dertil ligger Henne Golfklub kun 1 km. fra huset. Så anset vejr og vind venter der rige muligheder for at få en masse unikke oplevelser og udflugter sammen i naturen evt. ”Der findes intet der hedder dårligt vejr, kun dårlig påklædning”, som ordsproget så fint beskriver. Natureventyret venter lige udenfor døren.

Unik feriestemning i den gamle badeby, Henne

Det er meget anbefalelsesværdigt at opleve den hyggelige og specielle feriestemning i Henne under jeres ophold. Her finder I hyggelige caféer, gode restauranter og der er rig mulighed for shopping. Hovedgaden summer af liv og leder jer ned mod det betagende Vesterhav. Ved havet kan I f.eks. nyde en frisk dukkert, sætte drager op på den brede strand eller lede efter rav og muslingeskaller i vandkanten. Kun fantasien sætter grænser.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41729

DE
D.
sagde , Deutschland

Ruhig gelegenes Ferienhaus, großes Grundstück optimal mit Kindern und für Hunde. Drinnen super Aufteilung der Räume sehr geschmackvoll und mit Liebe eingerichtet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Familienfreundliches Ferienhaus mit Spielmöglichkeiten für Kinder jeden Alters, drinnen wie draußen. Viel Wiese zum Spielen und Toben. Gemütliche Wohnecke zum gemeinsamen Fernsehen oder Gesellschaftsspiele spielen.
Offene, aufgeräumte Küche direkt neben der Essecke mit Zugang zur Terrasse zum gemütlichen drinnen oder draußen essen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Hytten war sehr gemütlich. Wir haben uns total wohl gefühlt und kommen immer gerne wieder.
Es hat an nichts gefehlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:92 / 1.306
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...