Hyggeligt renoveret feriehus med brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Ponyvej 4, Henneby

- Sommerhusnr.: 41734
6 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Ponyvej 4 i Henneby fremstår både hyggeligt og indbydende. Feriehuset ligger på en herlig grund blandt høje træer midt i den smukke, vestjyske natur. Her kan I tilbringe en afslappende ferie med familien.

Klassisk sommerhuscharme med moderne interiør

Op til 6 personer kan tilbringe en ferie sammen i dette hyggelige feriehus. Huset er udstyret med 3 soveværelser, to med dobbeltsenge et enkelt med enkelsenge.

Den lyse stue med det åbne, veludstyrede køkken indbyder til masser af familietid. Den venlige og moderne indretning og de mørke loftsbjælker som kontrast på de lyse trælofter tilfører omgivelserne den helt klassiske sommerhuscharme. På de kølige dage kan I sætte jer til rette foran den knitrende brændeovn og varme jer på en kop kakao.

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med gode havemøbler. Her kan I spise en lækker morgenmad i solen og lytte til fuglenes kvidren i træerne på de varme dage. Den store græsplæne byder også på god plads til leg og boldspil for de små feriegæster, mens I ser til fra liggestolene og nyder den friske luft.

Udforsk vestkystens smukke natur på tæt hold

Kun et lille stykke fra sommerhuset ligger Blåbjerg Plantage, som indeholder et hav af vandre- og cykelstier. Der er også mulighed for at udforske området på hesteryg, og en ridestald med islænderheste ligger tæt på.

Den hyggelige ferieby Henne Strand er bestemt også et besøg værd. Næsten hele året rundt er der liv i byen, og de mange små butikker, restauranter og gadecaféer lægger op til en shoppetur.

Den lange hvide sandstrand er et paradis for store og små og ligger kun få minutters kørsel væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41734

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön eingerichtet und gepflegt. Ein großer Garten. Ungestört und doch nicht ganz einsam. Es fehlte uns an nichts.

DE
D.
sagde , Deutschland

Gut ausgestattetes 3 Sterne Haus für Familein/Paare mit normalen Ansprüchrn.Schöner Wandkamin und Grösse teilweise überdachte Terrasse.
Parkmöglichkeiten direkt vor dem Haus.
Schönes grösser Grundstück und sehr ruhig gelegen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.458
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (36 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...