Hyggeligt renoveret feriehus med brændeovn

3.5
1948
Ponyvej 4, Henne Strand - Søg på husnr. 41734

Dette hyggelige feriehus på Ponyvej 4 i Henneby har for nyligt fået en komplet renovering og fremstår både hyggeligt og indbydende. Feriehuset ligger på en herlig grund blandt høje træer midt i den smukke, vestjyske natur. Her kan I tilbringe en afslappende ferie med familien.

Klassisk sommerhuscharme med moderne interiør

Op til 6 personer kan tilbringe en ferie sammen i dette hyggelige feriehus. Huset er udstyret med 3 soveværelser, to med dobbeltsenge et enkelt med enkelsenge.

Den lyse stue med det åbne, veludstyrede køkken indbyder til masser af familietid. Den venlige og moderne indretning og de mørke loftsbjælker som kontrast på de lyse trælofter tilfører omgivelserne den helt klassiske sommerhuscharme. På de kølige dage kan I sætte jer til rette foran den knitrende brændeovn og varme jer på en kop kakao.

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse, som er udstyret med gode havemøbler. Her kan I spise en lækker morgenmad i solen og lytte til fuglenes kvidren i træerne på de varme dage. Den store græsplæne byder også på god plads til leg og boldspil for de små feriegæster, mens I ser til fra liggestolene og nyder den friske luft.

Udforsk vestkystens smukke natur på tæt hold

Kun et lille stykke fra huset ligger Blåbjerg Plantage, som indeholder et hav af vandre- og cykelstier. Der er også mulighed for at udforske området på hesteryg, og en ridestald med islænderheste ligger tæt på.

Den hyggelige ferieby Henne Strand er bestemt også et besøg værd. Næsten hele året rundt er der liv i byen, og de mange små butikker, restauranter og gadecaféer lægger op til en shoppetur.

Den lange hvide sandstrand er et paradis for store og små og ligger kun få minutters kørsel væk.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.458
Renoveret / Byggeår:2014 / 1984

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (36 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...