Hyggeligt sommerhus med sauna og udebruser i Henne By

4
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 32, Henneby

- Sommerhusnr.: 41739
6 pers.
Antal personer
2800 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en skøn naturgrund i Henne By venter jer dette hyggelige sommerhus, der danner rammen om en dejlig ferie for op til 6 personer – et oplagt valg til jeres næste familieferie! I sommerhuset på Stendyssevej 32 i Henne By kan I nyde afslappende stunder i saunaen, og udeområdet byder både på trampolin, terrasse og udebruser.

Lys indretning, udestue og badeværelse med sauna

I det fine sommerhus på Stendyssevej 32 i Henne By er der en lys og hyggelig indretning, der bliver komplimenteret af det gode lysindfald. Tilsammen skaber det den helt rette ferieatmosfære for jeres feriedage i Henne By.

På sommerhusets badeværelse venter jer et højdepunkt: saunaen! I saunaen kan I nyde mange afslappende stunder, hvor I får slappet fuldstændig af i den dejlige varme. Her vil I helt sikkert kunne komme helt ned i gear.

Feriehusets alrum danner rammen om hyggelige feriestunder for hele familien. Alrummet forener køkken, stue og spisestue, så her kan I være sammen om alt fra madlavningen til gode film i tv’et. Samtidig sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitren i baggrunden og dejlige varme. I forlængelse af alrummet har I en dejlig udestue, hvor I kan nyde udsigten til den omkringliggende natur.

Som feriedagen lakker mod enden, og I efterhånden er ved at have brugt den sidste energi, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, så I kan få jer en god nats søvn og samtidig samle ny energi til næste dag. 2 af soveværelserne er indrettet med en dobbeltseng hver, mens der på det tredje soveværelse er 2 enkeltsenge.

Naturgrund med trampolin, åben terrasse og udebruser

Sommerhuset på Stendyssevej 32 i Henne By er beliggende på en skøn naturgrund, og på udeområdet er der noget for alle, så I sammen kan nyde de solrige og varme feriedage udendørs. Til familiens mindste er der en trampolin i haven, hvor de kan hoppe dagen lang.

Mens børnene hopper på trampolinen og leger i haven, kan I slappe af på den åbne terrasse, hvor I kan læne jer tilbage i havemøbler og liggestole. Er vejret stadig lunt om aftenen, kan I lave lækker grillmad på gasgrillen, som I kan samles om på terrassen.

På sommerhusets udeområde har I også en udebruser, som I blandt andet kan skylle jer under efter en tur ved stranden.

Skønne ferieoplevelser i Henne By

På jeres ferie i sommerhuset på Stendyssevej 32 i Henne By har I mange skønne ferieoplevelser i vente. Først og fremmest er der Vesterhavet, som ligger 2,8 kilometer fra feriehuset, og som er værd at besøge på alle tider af året.

I kan også besøge Blåbjerg Klitplantage, hvor I har mulighed for at komme helt tæt på den skønne natur. I plantagen er der stier, som I både kan cykle og gå ad.

Når I skal købe ind i løbet af jeres ferie, er der et supermarked og flere specialbutikker i Henne Strand, som I kan besøge – jeres nærmeste indkøbsmulighed ligger 2,5 kilometer fra feriehuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41739

DE
D.
sagde , Deutschland

Nettes Ferienhaus gut ausgestattet, das Badezimmer ist grandios.
Die Lage ist auch gut, sehr ruhig, wenn es auch durch den Baumwuchs dunkel im Haus ist..lch glaube wir kommen nochmal wieder.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist auf einem wunderschönen naturbelassenen Grundstück gelegen. Der Esstisch mit Blick ins Grüne ist sehr gemütlich und oft kann man Vögel und Eichhörnchen beobachten. Auch bei starkem Wird findet sich am Haus immer ein windgeschützter Platz zum Entspannen. Für die Kinder ist das Trampolin super. Ein sehr gemütliches Haus, das für jeden etwas besonderes bietet.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2019 / 1979

Køkken:

Køleskab, fryser (65 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat Trægulv Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...