Hyggeligt sommerhus til 4 personer i Henne By

2.5
icon
icon
icon

Rævestien 14, Henneby

- Sommerhusnr.: 41742
4 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I er en lille familie eller et par, så er dette sommerhus på Rævestien 14 i Henne By er oplagt valg til jeres næste ferie. Her kan op til 4 personer holde en dejlig ferie i rolige omgivelser. Sommerhuset byder desuden på et udeområde med terrasse, sandkasse og gyngestativ.

Nyd hinandens selskab i alrummet med brændeovn

I sommerhuset på Rævestien 14 i Henne By er køkken, stue og spiseplads forenet i alrummet, og der er ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange hyggelige timer sammen i løbet af jeres ferie i netop alrummet.

Den åbne forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads gør, at I både kan være sammen om at lave mad, se film og meget mere i alrummet. Samtidig kan I også nyde hinandens selskab, selvom I har gang i forskellige ting i alrummet. Brændeovnen knitrer i baggrunden og sørger for, at den hyggelige feriestemning bliver fuldendt.

Det 60 kvadratmeter store feriehus byder på 2 gode soveværelser, som I kan få jeres skønhedssøvn i på ferien. Det ene soveværelse er indrettet med en dobbeltseng, og det andet er indrettet med en etageseng. Derudover er der 1 badeværelse i feriehuset.

Terrasse, sandkasse og gyngestativ

Sommerhusets grund, der er 2.000 kvadratmeter stor, er omgivet af natur, hvilket giver jer masser af privatliv på jeres ferie. På sommerhusets udeområde er der tænkt på både store og små, og derfor kan hele jeres ferieflok nyde de solrige dage udendørs.

Børnene kan lege i haven, og til dem er der desuden en sandkasse, som de kan bygge flotte sandslotte i, samt et gyngestativ. Imens kan I andre finde jer en plads på terrassen, hvor I kan sætte jer til rette og slappe af i havemøbler og liggestole. Aftenen kan I også tilbringe på terrassen med en lækker middag på grillen.

Hyggelige dage ved Vesterhavet

Når I holder ferie i Henne By, skal I selvfølge en tur til Vesterhavet, der er værd at besøge på alle tider af året, og fra sommerhuset på Rævestien 14 har I 2,6 kilometer dertil. Ved Vesterhavet kan I tilbringe hyggelige dage med at bade i havet, bygge sandslotte på stranden, slappe af og meget mere.

Når I skal have købt ind i løbet af jeres ferie, kan I gøre det i Henne Strand, hvor I både kan købe ind i byens supermarked og specialbutikker. Der er 2,3 kilometer til den nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41742

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr sauberes einfach aber komplett ausgestattetes Ferienhaus.
Ruhiges, gepflegtes Grundstück mit Schaukel und Sandkasten für Kinder;
schön Bewachsen mit Kiefern, Eichen Rasen und Heide.

Bequeme Betten und Sitzmöbel.
Genug Terrassenmöbel.
Kraftvoller Kaminofen.
Reichlich Geschirr und Gläser, Töpfe und Pfannen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2002 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...