Skønt feriehus til 4 personer med spa og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon

Hennebysvej 42i, Henneby

- Sommerhusnr.: 41755
4 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
3000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et hyggeligt og velindrettet feriehus, hvor I kan nyde de rolige omgivelser I Henneby? Så er dette feriehus til 4 personer et oplagt valg. Feriehuset, der er blevet renoveret i 2021, er beliggende på en dejlig, ugeneret og indhegnet grund helt i bunden af Hennebysvej, hvor det i den grad emmer af fred og ro.

Lys og moderne indretning – med brændeovn og spa

Dette ikke-rygerhus på Hennebysvej 42i i Henneby er indrettet med et kombineret køkken og opholdsstue med spiseplads, som er et oplagt samlingssted for familiehyggetid, hvor I kan se film, spille spil og lave mad, imens I alle er samlet. Rummet fremtræder lyst og indbydende med lofter til kip og fra det store vinduesparti mod vest strømmer der et pænt og naturligt lys ind i rummet. Køkkenet er veludstyret og indeholder både opvaskemaskine og mikroovn.

Feriehusets rum varmes op med elvarme, men både brændeovnen og den energivenlige varmepumpe vil være behjælpelige med at holde en behagelig temperatur til lave omkostninger.

Dette 84 m² store feriehus har 1 badeværelse samt 2 gode soveværelser. Et af soveværelserne er indrettet med 1 dobbeltseng og indbyggede skabe, det andet soveværelse har 2 enkeltsenge og faste skabe. Det flotte og rummelige badeværelse med gulvvarme rummer vaskesøjle, bruseniche, en dejlig spa til 2 personer samt sauna.

Flere dejlige terrasser – tæt på naturen

Den store naturgrund er godt afskærmet af træer og buske, og her kan I ugeneret nyde de stille feriedage.

Solvogne og havemøbler står klar til at I kan nyde de mange dejlige hjørner og hyggelige terrasser, der findes omkring dette feriehus. Fra østterrassen er der den flotteste udsigt over Hennebys populære og velbesøgte golfbane.

Og om aftenen kan I tænde op i gasgrillen og nyde både aftensmaden og aftensolen på den afskærmede og delvis overdækkede vestvendte træterrasse, som I kan træde ud på direkte fra sommerhusets alrum.

Natur i direkte nærhed

Skulle I have lyst til at vandre, cykle, køre på mountainbike m.m., byder den nærliggende Blåbjerg Plantage på masser af naturoplevelser med lynghede og skov. Eller måske vil I betragte den spændende natur fra en hesteryg? Den lokale rideskole tilbyder både guidede ture og rideundervisning – for alle aldre. Ydermere er det muligt at svinge golfkøllen på den lokale golfplads, hvor der kan købes golftimer.

Det brusende Vesterhav og dens smukke sandstrand ligger med sine 3 kilometer kun få minutters kørsel fra feriehuset. Den lille ferieby Henne Strand byder på mange forskellige aktiviteter, et supermarked, specialbutikker og mange spisesteder til enhver smag.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41755

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gute Lage , sehr gute Ausstattung, gemütlich und gleichzeitig geräumig, einfach zum wohlfühlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll eingerichtetes Ferienhaus, sehr geräumig, schick und komfortabel. Raum für intensive Gespräche, lange Spiel- und Fernsehabende in einer gemütlichen Runde. Rundum eine Wohlfühlatmosphäre.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:84 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2021 / 2006

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Indhegnet Grund, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...