Charmerende feriehus med sauna til 5 personer – i Henneby

3.5
icon
icon
icon
icon

Strandfogedvej 11A, Henneby

- Sommerhusnr.: 41766
5 pers.
Antal personer
2000 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Er I på udkig efter et hyggeligt feriehus med sauna, der ligger i rolige og naturskønne omgivelser? Så skal I se nærmere på dette feriehus på Strandfogedvej 11A i Henneby, hvor op til 5 personer kan holde en skøn ferie.

Skøn indretning – med brændeovn & sauna

Her møder I et lyst, rummeligt og velmøbleret feriehus: Her er der loft til kip, og med dejlige lysindfald fra de mange vinduer, er der ikke andet at gøre end at kigge ud i naturen og slappe af. Køkkenet, som ligger i forlængelsen af spisestuen, er veludstyret og opvaske- samt vaskemaskinen i entreen kan være jer behjælpelige med de praktiske opgaver, så der er endnu mere tid til at holde ferie.

Feriehusets rum opvarmes med elvarme, men der er også installeret en energivenlige varmepumpe, som sammen med brændeovnen i spisestuen, sørger for en behagelig temperatur til lave omkostninger.

Badeværelset har indlagt gulvvarme, og herfra er der adgang til den skønne sauna.

Det 98 m² store feriehus har 3 rummelige soveværelser. 2 af værelserne er indrettet med dobbeltsenge, det tredje soveværelse har 1 enkeltseng.

Feriehuset er udstyret med et ladestik, som I kan benyttes til at lade jeres elbil op med.

Dejlige terrasser – tæt på naturen

Den store naturgrund er godt afskærmet af træer og buske, og her kan I ugeneret nyde stille feriedage på feriehusets grund og terrasser. I kan træde ud på den store flisebelagte sydvendte terrasse direkte fra feriehusets stue. Her, samt på feriehusets flotte og delvis overdækkede træterrasse, står gode havemøbler og solvogne til rådighed, så terrasserne kan nydes både dag og aften, for når aftenens måltid skal tilberedes, kan I blot benytte feriehusets grill.

Skønne naturopleverlser i nærmeste omgivelse

Feriehuset på Strandfogedvej 11a ligger i Henneby, som byder på masser af naturoplevelser i direkte nærhed. Den nærliggende Blåbjerg plantage med lynghede og skov kan opleves enten ved at vandre, cykle, køre på mountainbike og endda fra en hesteryg? Den lokale rideskole tilbyder både guidede ture og rideundervisning – for alle aldre. Det er også muligt at spille golf på den lokale golfplads, hvor der kan købes golftimer.

Det brusende Vesterhav og den hyggelige ferieby Henne Strand er med sine 1,5 km kun få minutters kørsel fra feriehuset, og dermed en oplagt mulighed som udflugtsmål. I Henne Strand finder I både indkøbsmuligheder samt en del restauranter, der serverer mad for enhver smag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:98 / 1.582
Byggeår:1999

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Enkelte danske TV-kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...