Autentisk sommerhus – til 4 personer – i Henneby

3
icon
icon
icon

Hyttestien 13, Henneby

- Sommerhusnr.: 41769
4 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2100 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm

Omgivet af smuk natur i rolige omgivelser venter jer dette skønne sommerhus i træ, hvor op til 4 personer – og 2 husdyr – kan holde en skøn ferie. Sommerhuset på Hyttestien 13 i Henneby har en dejlig grund, hvor både voksne, børn og husdyr kan boltre sig.

Ægte sommerhusstemning

I dette sommerhus på Hyttestien 13 kan I se frem til mange hyggelige feriestunder: Hele ferieflokken kan samles i alrummet, hvor det er muligt at se film i tv’et fra sofaerne, spille underholdende spil omkring spisebordet eller lave mad i det veludstyrede køkken. Opvasken kan tages af sommerhusets opvaskemaskine.  

Stuen byder også på en brændeovn, som ikke blot skaber en hyggelige feriestemning, men den spreder også en dejlig varme i rummet. Sommerhuset har også fået installeret en energivenlig varmepumpe, der ellers kan sørge for en behagelig temperatur i sommerhuset.

I dette sommerhus er der 73 kvadratmeter. Heraf er der 2 soveværelser, hvoraf den ene er indrettet med en dobbeltseng, og den anden indeholder 2 enkeltsenge. Badeværelserne har gulvvarme, så ingen fryser tæerne fra morgenstunden.

Stor plænegrund

Sommerhusets store udeområde inviterer til at tilbringe feriens – især varme og solrige dage – udendørs på den skønne store grund. Især feriens yngste gæster har god plads at boltre sig på. Og mens børnene leger, kan de voksne sætte sig til rette i havemøblerne og liggestolene, og slappe af på terrassen.

Efter en dejlig feriedag, hvor I alle har nydt den friske luft, kan I samles på terrassen til en lækker middag med saftige bøffer, som kan tilberedes på sommerhusets grill.

Naturrigt område – tæt på Vesterhavet

Vil I opleve og udforske Vesterhavet ved enten at tage nogle friske dukkerter eller lange gåture? Fra adressen Hyttestien 13 i Henneby er der 2,6 km, og dermed kun få minutters kørslen til de brusende bølger og den smukke sandstrand ved Henne Strand. Også er der ikke langt til Blåbjerg Klitplantage og Filsø, hvor I kan komme helt tæt på den skønne natur ved at bruge de mange vandre- og cykelstier i området.

I byen Henne Strand er der gode indkøbsmuligheder i både supermarked og specialbutikker, og ligger 2,1 kilometer fra sommerhuset. Her finder I også flere hyggelige spisesteder, som I kan besøge, hvis I vil slippe for selv at lave mad. Eller hvad med en lækker is fra den berømte iscafé Ishuset?



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:73 / 1.688
Renoveret / Byggeår:2005 / 1972

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Apple TV.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...