Charmerende sommerhus til 6 personer i Henneby

4
icon
icon
icon
icon

Thomas Jensens Vej 5, Henneby

- Sommerhusnr.: 41771
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

I dette hyggelige sommerhus kan I være op til 6 personer på en rolig og fredfyldt ferie, nær Henne Strand og Vesterhavet. Hunden kan I have med, og alle moderne fornødenheder er til rådighed for jer. Mærk feriestemningen foran brændeovnen eller nyd et lækkert grillmåltid som afslutning på dagen. En tur på 2,5 kilometer til Vesterhavet må I ikke undvære, uanset om det bliver på gåben, cykel eller i bil.

Hyggelig og venlig indretning

På Thomas Jensens Vej 5 byder sommerhuset jer straks velkommen med en dejlig rolig og funktionel indretning. Her er ikke meget spildplads. I stuen kan I hygge med en god bog eller se en film sammen. Nyd varmen fra den knitrende ild i brændeovnen på kølige dage, det sætter prikken over i’et i feriestemningen.

Køkkenet indeholder alt, hvad I har brug for, for at forkæle hinanden med lækker hjemmelavet mad. Den separate fryser på 80 l vil især glæde lystfiskerne iblandt jer – her skulle nok være plads til en fisk eller to.

I de 3 soveværelser kan I blive rigtig godt udhvilede i henholdsvis 2 værelser med dobbeltseng og 1 værelse med 2 enkeltsenge. I forbindelse med badeværelset er der både sauna samt vaskemaskine og tørretumbler. En energibesparende varmepumpe forefindes også i sommerhuset, så I er sikret en konstant og behagelig temperatur under opholdet.

Dejlig terrasse og plænegrund

Terrassen har både en åben og en overdækket del, så her kan I opholde jer i al slags vejr. Nyd solen i havemøblerne eller på de komfortable solvogne. Sæt parasollen op eller kryb ind i skyggen, hvis solen bliver for stærk. Det er hurtigt at tænde op i gasgrillen, hvis I ønsker at spise et lækkert grillmåltid sammen til aften. Bagefter kan I eventuelt spille et vikingespil på plænen. Der er carport til rådighed for jeres bil.

Ferie nær Vesterhavet

Dette sommerhus på Thomas Jensensvej 5 er beliggende i det naturskønne Henneby, et område med masser af skov og klitområder få minutters gang fra huset, og dermed ideelt i forhold til udendørs aktiviteter.

Her er ganske kort til Blåbjerg Klitplantage, som har et fint net af vandre-, cykel- og ridestier. Heste kan lejes hos den lokale rideskole, ikke langt fra dette sommerhus. Ydermere er der ikke langt til den lokale golfbane, der byder såvel 18 hullers turneringsbane som 9 hullers ”Pay&Play2” bane.  

En tur til Vesterhavet og dens betagende sandstrand må I ikke undvære. På de 2,5 km dertil vil I passer et skønt landskab og Henne Strand by, som lokker med bedårende butikker, caféer og restauranter, som byder mad til enhver smag.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:97 / 1.370
Renoveret / Byggeår:2019 / 1997

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, carport, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...