Skønt og modernt feriehus til 8 personer i Henneby

5
icon
icon
icon
icon
icon

Horsevej 2, Henneby

- Sommerhusnr.: 41777
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I en større familie, der ønsker plads og en skøn terrasse at opholde sig på, imens I holder ferie? Så er dette feriehus beliggende på Horsevej 2 i Henneby det helt oplagte valg!

Lyst og moderne interiør

Feriehuset på Horsevej 2 i Henneby, som er bygget i 2023, og er indrettet lyst og roligt med højt til loftet og store vinduer: indretningen indbyder i den grad til afslapning og leg. Feriehuset varmes op med en energibesparende varmepumpe.

I den rummelige stue kan I slænge jer på sofaen, eller slappe af i den hyggelige alkove, som er placeret tæt på spisestuen – helt sikkert et hit for børnene. I forlængelse af stuen og spisestuen ligger det velindrettede og veludstyrede køkken. Køkkenet indeholder opvaskemaskine samt en separat fryser på 90L.

Feriehuset rummer plads til op til 8 personer. Sovepladserne er fordelt over 4 soveværelser. Tre af værelserne har dobbeltsenge, det sidste værelse er udstyret med 2 enkeltsenge. De 2 moderne og rummelige badeværelser er placeret i kort afstand fra soveværelserne. I det ene badeværelse står vaskemaskinen klar til at være jer behjælpelige med jeres daglige vasketøj.

Udeliv på terrassen

På feriehusets sydside er der anlagt en større træterrasse, hvor I vil kunne læne jer tilbage i de komfortable havemøbler, der er stillet til rådighed. Her vil I også kunne tilberede jeres aftensmad på feriehusets gasgrill. Og skulle I trænge til lidt skygge, kan I opholde jer under den overdækkede terrasse.

Dette feriehus på Horsevej 2 er beliggende på en stor grund, hvor der er lagt op til, at der kan spilles fodbold, vikingespil eller andre sjove lege.

Vestkysten – natur i direkte nærhed

Ikke langt fra dette feriehus ligger den enestående Blåbjerg Plantage, som er kendt for sine flere vandre-, cykle- og rideruter. Og herfra er der heller ikke langt til Filsø, hvor flere trækfuglearter kan opleves på tæt hånd. Og skulle I gerne ville svinge golfkøllen, er den lokale golfklub i direkte nærhed.

Vesterhavet ligger – med 3km – blot en kort cykeltur fra dette feriehus. Den kystnære turistby Henne Strand byder talrige ferieaktiviteter, diverse specialbutikker, flere restauranter og det legendariske Ishus.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41777

DE
D.
sagde , Deutschland

Unsere Erwartungen wurden vollständig erfüllt.
Die Aufteilung der Zimmer waren optimal.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:119 / 1.896
Byggeår:2023

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, trælaminat Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...