Naturidyl i Henneby

3
icon
icon
icon

Stendyssevej 4, Henneby

- Sommerhusnr.: 41786
4 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2700 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm

Perfekte omgivelser i naturen – ferie ved Vesterhavet. Vil I gerne tilbringe en ferie ved havet, med mulighed for at tage på gode vandre- og cykeltåre i naturen, og opholde jer i et sommerhus, som emmer af sommerhushygge? Her på Stendyssevej 4 i Henneby bliver alle disse ønsker opfyldt.

Dette hyggelige træhus med plads til op til 4 personer ligger på en bevokset naturgrund, hvor I ikke kan gøre andet end at slappe af, imens I nyder den ægte sommerhusstemning såvel som den skønne natur: her er der kælet for detaljer – både inde og ude.  

Henneby – ved Henne Strand

Vesterhavet og den lille strandperle Henne Strand med sine mange fine butikker og restauranter kan I sagtens nå til fods eller på cykel – her kan I nyde 2,5 km med duften af lyng og gran, inden I når den dejlige sandstrand. Og med både Henne Golfklub og ridestald i Henneby samt Blåbjerg plantage med gode cykel- og vandreruter i nærheden, kan I også opleve den enestående natur på denne egn på yderst tæt hånd.

Hygge- med brændeovn

Med alle de mange muligheder for aktiviteter i ferien, må afslapningen naturligvis ikke glemmes. Efter en lang dag i frisk luft, kan I sætte jer foran brændeovnen, som ikke kun sørger for behagelige temperaturer, men også den perfekte feriefølelse. Den energisparende varmepumpe vil ellers sørge for en skøn temperatur i sommerhusets rum,

Den lette, lyse og nordisk sommerhusstil med naturlige farver og materialer, mærkes straks, når I kommer ind. Entreen er praktisk indrettet med en opbevaringsvæg, der grænser op til køkkenet, og rummer opvaskemaskine, mikroovn, fryser på 80L, men også vaskemaskine og tørretumbler.

Sommerhusets 57m2 er indrettet yderst godt, og rummer også et badeværelse med varme i gulvet. Det flotte lysindfald fra tagvinduet gør rummet endnu mere lyst og rummeligt.  

De 4 sovepladser er fordelt over 2 rummelige soveværelser. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, imens det andet soveværelse er udstyret med 2 enkeltsenge.

Terrasseliv – for alle

Også sommerhusets grund er yderst veludnyttet: rundt omkring i den hyggelige have er der placeret diverse siddepladser i adskillige hyggekroge: Her vil I uanset, hvor I befinder jer, opdage nye vinkler og skønne detaljer – i haven ligesom dens direkte omgivelse. Haven er delvis indhegnet, og kan I roligt lade børnene – eller hunden – lege frit, imens I slapper af på den dejligt afskærmede terrasse, som er muligt at lukke helt af når aftenens kulde falder ned – eller for at sidde i regnvejret og kigge ud på den smukke granskov.  På træterrassen, som er direkte forbundet med sommerhuset, kan I mødes for at nyde hjemmelavede måltider på grillen eller også kan den bruges til at ligge i hængekøjen og holde øje med fugle og egern.

Ved sommerhuset er der desuden ladestik til elbil.



Soverum:2
Bolig-/Grundareal:57 / 1.204
Byggeår:1985

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...