Luksuriøst sommerhus med spabad og sauna i Henneby

4
icon
icon
icon
icon

Skråvejen 5, Henneby

- Sommerhusnr.: 41805
8 pers.
Antal personer
3000 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Dette herlige feriehus på Skråvejen 5 i Henneby rummer plads til op til 8 personer og er det perfekte valg til den næste familieferie. Huset ligger på en skøn grund med en stor græsplæne, omgivet af høje træer. Den luksuriøse indretning med sauna og spabad gør ferien ekstra afslappende!

Lyst og indbydende med wellness

Det luksuriøse feriehus råder over 4 rummelige soveværelser med god skabsplads – så I behøver ikke at begrænse jer, når I pakker ferieklæderne.

Den store lyse opholdsstue er husets midtpunkt. Den ligger i åben forbindelse med det veludstyrede køkken og har flere små hyggekroge, hvor I kan sætte jer til rette med en god bog og en friskbrygget kop kaffe.

Huset er udstyret med 2 badeværelser, begge med gulvvarme. I det ene finder I en lækker wellness-overraskelse; her står spabadet og saunaen klar til at give jer en følelse af ægte luksus. Her kan I slappe godt af efter en dag i den friske havluft.

Fra stuen er der direkte adgang til den delvist overdækkede terrasse. Nyd de varme solskinsdage fra liggestolene, mens børnene og hunden leger på græsplænen eller hopper på trampolin. Til de mindste feriegæster er der tilmed sørget for en sandkasse.

Shopping, vandreture og afslapning ved vestkysten

Den store grund er omgivet af høje træer, og I får en helt ugeneret beliggenhed – et godt udgangspunkt til en fredelig ferie. Begge terrasser er overdækket.

Har I lyst til lidt afveksling og fart over feltet, kan I tage en shoppetur i Henne Strand, som byder på et hav af fine forretninger, lækre restauranter og hyggelige caféer. Også den børnevenlige sandstrand er et besøg værd og byder året rundt på oplevelser for alle aldre. Saml sten og muslinger med børnene, gå en lang tur langs vandkanten eller tag en kølig dukkert på en varm sommerdag.

Kan I lide at vandre og cykle, så er den nærliggende Blåbjerg Plantage den perfekte destination; her sørger et net af vandre- og cykelstier for, at I kan udforske naturen og dyrelivet helt tæt på.

Dette hus udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 41805

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat schöne große Räume. Es ist kostengünstig, dank der Erdwärmeheizung. Das große Eckfenster lädt zum Lesen und relaxen ein. Die offene Küche ist groß und geräumig und lässt der Köchin oder dem Koch kaum Wünsche offen. Der Eingangsbereich ist gut ausgestattet .

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus, ist sehr schön gelegen, man hat zwei wunderschöne Terrassen mit genügend Sitzgelegenheiten.
Das Haus hat eine große Auswahl an Geschirr und alles was man in der Küche braucht. Es fehlte uns an nichts. Wir werden es sicherlich nochmal mieten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr großzügiges Ferienhaus für 2-3Familien mit max. 8Personen. Sehr schönes großes gepflegtes Grundstück besonders für Hunde geeignet.
Die Umgebung ist sehr ruhig, das Haus liegt in einer Seitenstraße mit Schotterweg.
Mit dem Fahrrad ist es nicht weit zum Strand, ca. 10-15min, mit dem Auto vielleicht 5-10min.
Ein Haus zum entspannen für die große Familie oder für Familien mit Hund. Es ist auch sehr geeignet als Mehrgenerationenhaus. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Danke

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:176 / 2.375
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...