Dejligt stort 4-stjernet feriehus med spa og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Rådyrstien 18, Henneby

- Sommerhusnr.: 41837
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Fantastisk beliggende lige ud til et stort smukt naturområde med lyng og skov ligger dette skønne sommerhus i Henne. Med hele 108 m2 til 6 personer er det et dejligt stort feriehus med masser af plads til jeres familieferie eller fx ferien med venneparret.

Luksus med 2 badeværelser, sauna og spa

På Rådyrstien er der ikke sparet på noget, her har I de perfekte rammer til en skøn ferie. Med 3 gode soverum, hvoraf 2 er med dobbeltsenge og det sidste har 2 enkeltsenge, er huset perfekt ikke kun til kernefamilien, men også til, at fx bedstemor og far kan tage med på ferie. I husets praktiske og fine bryggers har i både skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler og med gulvvarme i begge badeværelser, er det sikret, at I aldrig får kolde fødder.

Når det er koldt eller hvis I bare vil have det ekstra hyggeligt, kan I tænde op i husets brændeovn. Og imens den knitrer og spreder hyggevarme, kan I finde sammen og hygge med en god film i sofaen eller sætte jer til rette i lænestolen og endeligt få læst den nye krimi.

Fantastisk beliggenhed direkte ud til Blåbjerg plantage

Fra sommerhusets stue er der direkte udgang til terrassen, der er udstyret med gode havemøbler, så I både kan slappe af og slikke sol men også kan hygge med lækker grillmad. Børnene kan hygge sig med leg på den 2740 m2 store grund, hvor der står gynger til deres rådighed.

Naturelskere vil nyde, at huset ligger lige ud til et smukt stort lyng- og skovområde. Turen til stranden og Henne Strandby med shopping- og spisemuligheder er kun 2 kilometer hen over det smukke hedeområde.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 2.740
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...