Dejligt træsommerhus med brændeovn omgivet af smuk natur

2.5
icon
icon
icon

Lunden 1, Henneby

- Sommerhusnr.: 41901
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Nyd en afslappet ferie, i hyggelige grønne omgivelser på Lunden 1 i Henneby. I det hyggelige 2+ stjernede sommerhus er der plads til selvforkælelse, hvor du rigtig kan koble fra hverdagen med en tur i spabad og sauna. På de køligere dage og i aftentimerne er der mulighed for hyggestunder omkring brændeovnen, hvor man virkelig kan få fornemmelsen af en hyggelig sommerhus ferie.

Nyd den flotte terrasse i den skønne natur

Der er mulighed for at nyde det danske vejr både i regn og sol, på den halvt overdækkede terrasse, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser. I haven er der plads til både børn og barnlige sjæle, med gynger for de mindste, og masser af græsareal til spil og leg for de større.

Haven er også ideelt for børne familier, eller hvis du rejser med 1 hund. Terrassen er nemlig lukket, så du kan spare dig selv for bekymringerne, hvis de leger udenfor et øjeblik alene.

Perfekt beliggenhed til oplevelser i den danske natur

Sommerhuset har alle muligheder for at nyde den danske natur, og så ligger det tæt på flere natur seværdigheder. Kom ud og oplev det smukke danske landskab ved Blåbjerg Plantage, her er det muligt at opleve naturen til fods, på cykel eller hesteryg, og det er bestemt hele oplevelsen værd.

Du kan besøge Danmarks største naturgenopretningsprojekt i Filsø, her kan du opleve et rigt dyre og fugleliv. Det er et meget smukt område, og helt sikkert et sted, der er besøget værd.

Alt i alt kan du få en fantastisk ferie i hyggelige og smukke omgivelser, hvor er der tid til afslapning og dejlige ture i den danske natur.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41901

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Aufteilung mit offener Küche und einem gemütlichen Sitzbereich mit Kaminofen.
Die Terrasse ist halb überdacht und kann auch bei ein wenig Regen genutzt werden. Außerdem ist sie geschlossen umrandet was auch richtig klasse ist, besonders wenn man z.B. einen Hund mit hat.
Die Sauna und der Whirpool sorgen für weitere Erholung und Entspannung.
Das Haus ist einfach aber sehr gemütlich. So wie es in einem Dänemark Urlaub sein sollte.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöner Wohnbereich. Für Hundebesitzer zu empfehlen Dank der geschlossenen Terrasse

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr großzügig geschnitten, zweckmäßig eingerichtet und hat alles was der Haushalt braucht. Schön ist die übedachte TerrasseSoverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2000 / 1975

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...