Dejligt træsommerhus med brændeovn omgivet af smuk natur

2.5
2198
Lunden 1, Henneby, Henne Strand - Søg på husnr. 41901

Nyd en dejlig afslappet ferie, i hyggelige grønne omgivelser på Lunden 1 i Henneby. I det hyggelige træsommerhus er der plads til selvforkælelse, hvor du rigtig kan koble fra hverdagen med en tur i spabad og sauna.På de køligere dage og i aftentimerne er der mulighed for hyggestunder omkring brændeovnen, hvor man virkelig kan få fornemmelsen af en hyggelig sommerhus ferie.

Nyd den flotte terrasse i den skønne natur

Der er mulighed for at nyde det danske vejr både i regn og sol, på den halvt overdækkede terrasse, hvor du kan nyde roen og de grønne omgivelser. I haven er der plads til både børn og barnlige sjæle, med gynger og sandkasse for de mindste, og masser af græsareal til spil og leg for de større.

Haven er også ideelt for børne familier, eller hvis du rejser med 1 hund. Grunden er nemlig indhegnet, så du kan spare dig selv for bekymringerne, hvis de leger udenfor et øjeblik alene.

Perfekt beliggenhed til oplevelser i den danske natur

Sommerhuset har alle muligheder for at nyde den danske natur, og så ligger det tæt på flere natur seværdigheder. Kom ud og oplev det smukke danske landskab ved Blåbjerg Plantage, her er det muligt at opleve naturen til fods, på cykel eller hesteryg, og det er bestemt hele oplevelsen værd.

Du kan besøge Danmarks største naturgenopretningsprojekt i Filsø, her kan du opleve et rigt dyre og fugleliv. Det er et meget smukt område, og helt sikkert et sted, der er besøget værd.

Alt i alt kan du få en fantastisk ferie i hyggelige og smukke omgivelser, hvor er der tid til afslapning og dejlige ture i den danske natur.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:102 / 1.500
Renoveret / Byggeår:2000 / 1975

Køkken:

Fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...