Særdeles flot feriehus til 8 personer med sauna og spabad

4
icon
icon
icon
icon

Rævestien 3, Henneby

- Sommerhusnr.: 41907
8 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette herlige feriehus på Rævestien 3 har alt, hvad feriehjertet begærer, og her er I garanteret en skøn og afslappende ferie. Det fine sommerhus ligger på en dejlig naturgrund, kun et stenkast fra Blåbjerg Plantage, og er udstyret med både sauna og spabad for lidt ekstra wellness. I nærheden af huset finder I en golfplads og en ridestald – så der står heller intet i vejen for en aktiv ferie.

Komfort og wellness med sauna og spa

Det 152 kvadratmeter store feriehus er indrettet til 8 personer og er det oplagte valg til en underholdende familieferie i rolige omgivelser. Op til 2 hunde er tilladt i huset, så de sidste familiemedlemmer kan også komme med!

Den store, lyse stue er indrettet med behagelige møbler og lægger op til afslapning og feriehygge i massevis. Den klassiske brændeovn sørger for varme og stemning på de kolde dage, og i det veludstyrede køkken kan I tilberede mange lækre feriemåltider.

I huset finder I to badeværelser med gulvvarme, hvoraf det ene gemmer på en lille wellness-hemmelighed. Her finder I nemlig den store spa med plads til op til 4 personer(!), og en lækker sauna, hvor I kan varme jer efter en gåtur i den friske havbrise.

Herlig delvist afskærmet terrasse

Terrassen lægger med sine gode havemøbler, liggestole og grill op til dejlige dage med afslapning i liggestolene, grillaftener på de lune sommeraftener og morgenmad i det fri. Her finder I til hver en tid læ og plads til at sidde og læse en god bog i ro og fred, mens fuglene kvidrer i trækronerne.

De små gæster kan få lov til at lege og tumle på den store græsplæne, og også hundene vil med garanti føle sig godt tilpas her.

Shopping og strandbesøg i Henne Strand

Den lille ferieby Henne Strand er fyldt med spændende butikker, restauranter og hyggelige gadecaféer, og stort set hele året rundt er der liv og glade dage her.

Også den børnevenlige badestrand er et sandt paradis for alle, både store og små.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:152 / 1.603
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...