10 personers lyst feriehus med aktivitetsrum og spa

5
icon
icon
icon
icon
icon

Stendyssevej 11, Henneby

- Sommerhusnr.: 41912
10 pers.
Antal personer
2900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I det skønne Henne ligger dette fantastiske og rummelige 10 personers sommerhus, som hilser enhver familie velkommen! Både børn og voksne vil straks føle sig hjemme i de rolige og smukke omgivelser på Stensysselvej 11, Henne By. Aktivitetsrummet er et sikkert hit og byder på mange timers underholdning til store og små.

Stort aktivitetsrum med både billard, bordtennis, bordfodbold og dart

Det nybyggede hus fra 2014 er super godt opdelt til enten 2 generationer eller flere familier og med det store aktivitetsrum bliver ferien kun endnu sjovere. Huset er fremført i lyse materialer og med smukke møbler og en god opdeling.  Fra køkkenet har man et super godt overblik over både aktivitetsrummet og stuen, hvorfra man kan kreere en fantastisk middag med lokale råvarer købt i området.

Huset er både enkelt og stilfuldt indrettet med 4 gode soveværelser, hems med 2 sovepladser og 2 badeværelser. På det store badeværelse er der både spa og en stor sauna, som begge er et stort hit for såvel børn og voksne – uanset årstiden.

Fredelig grund og fantastiske omgivelser

Huset ligger på en fredelig grund i fantastiske og frodige omgivelser med en lille legeplads bestående af gynge, sandkasse og rutsjebane. Fra den delvis overdækkede terrasse har man godt udsyn, og mange timers hygge venter forude. Ikke mindst ligger huset blot 3 km fra Henne Strand, som er er en lille udsøgt perle langs den vestjyske kyst.

Henne er indbegrebet af hygge og god stemning – ikke mindst ”Torvet” for enden af gågaden med de mange fristelser og resten af byen med skønne spisesteder og unikke butikker.  

Et anbefalelsesværdigt feriehus for alle husets medlemmer – også de firbenede!

Lejes ikke ud til ungdomsgupper.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41912

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt sehr ruhig am Ende elner Sackgasse, man ist völlig ungestört. Das Grundstück ist mit vielen verschiedenen Bäumen total gemütlich für Naturliebhaber und es kommen viele unterschiedliche Vögel zum Beobachten vorbei. Sogar ein junger Fuchs hat uns auf der Durchreise besucht.
Das Haus ist modern und gut eingerichtet. Die Betten waren uns leider viel zu weich. Der Aktivitätsraum und die Schaukel draußen, haben uns und die Kinder sehr erfreut.
Es ist ein sauberes, ruhiges und modernes Ferienhaus, das alles hat, was man zum Entspannen braucht und wir jederzeit wieder buchen würden.
Die Lage in Henneby fanden wir auch super! Man ist überall mit Fahrrad und Auto schnell hin.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir hatten eine tolle Woche in den wunderschönen Ferienhaus.Die Ausstattung des Hauses war perfekt , es war genug vorhanden. Die Betten waren sehr schön, wir haben alle sehr gut geschlafen und die Kinder hatten viel Spaß im Aktivitätsraum.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein super eingerichtetes und sauberes Haus! Wir haben uns wieder sehr wohlgefühlt und kommen bestimmt nochmal wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.456
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat Trægulv i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...