10 personers lyst feriehus med aktivitetsrum og spa

5
4568
Stendyssevej 11, Henne Strand - Søg på husnr. 41912

I det skønne Henne ligger dette fantastiske og rummelige 10 personers feriehus, som hilser enhver familie velkommen! Både børn og voksne vil straks føle sig hjemme i de rolige og smukke omgivelser på Stensysselvej 11, Henne By. Aktivitetsrummet er et sikkert hit og byder på mange timers underholdning til store og små.

Stort aktivitetsrum med både billard, bordtennis, bordfodbold og dart

Det nybyggede hus fra 2014 er super godt opdelt til enten 2 generationer eller flere familier og med det store aktivitetsrum bliver ferien kun endnu sjovere. Huset er fremført i lyse materialer og med smukke møbler og en god opdeling.  Fra køkkenet har man et super godt overblik over både aktivitetsrummet og stuen, hvorfra man kan kreere en fantastisk middag med lokale råvarer købt i området.

Huset er både enkelt og stilfuldt indrettet med 4 gode soveværelser, hems med 2 sovepladser og 2 badeværelser. På det store badeværelse er der både spa og en stor sauna, som begge er et stort hit for såvel børn og voksne – uanset årstiden.

Fredelig grund og fantastiske omgivelser

Huset ligger på en fredelig grund i fantastiske og frodige omgivelser med en lille legeplads bestående af gynge, sandkasse og rutsjebane. Fra den delvis overdækkede terrasse har man godt udsyn, og mange timers hygge venter forude. Ikke mindst ligger huset blot 3 km fra Henne Strand, som er er en lille udsøgt perle langs den vestjyske kyst.

Henne er indbegrebet af hygge og god stemning – ikke mindst ”Torvet” for enden af gågaden med de mange fristelser og resten af byen med skønne spisesteder og unikke butikker.  

 Et anbefalelsesværdigt feriehus for alle husets medlemmer – også de firbenede!

Lejes ikke ud til ungdomsgupper.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:150 / 1.456
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og trægulv i stue, træ laminat og trægulv i soveværelse, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...