Velholdt poolhus med energibesparende varmepumpe

4
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 4, Henneby

- Sommerhusnr.: 41915
8 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Rygning tilladt
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Flot og velholdt poolhus beliggende i Henneby – tæt på Henne Strand- og indeholder alt, hvad hjertet begærer. Huset er udstyret med en skøn wellnessafdeling med både pool, spabad og sauna, hvor vandhunde i alle aldre frit kan boltre sig. Også udendørs, hvor der er masser af legeredskaber og en udebruser, overbeviser huset på Strandgodsvej 4 i Henneby. Den energibesparende varmepumpe hjælper iøvrigt med at holde strømregningen nede.

Hygge, brætspil og samvær i dejligt poolhus

Swimmingpoolen er altid klar til fri afbenyttelse og mange timers sjov og spas venter forude. Udenfor sæsonen er saunaen og spaen ligeså et stort hit, hvis man ønsker lidt ekstra wellness. Den stilfulde indretning gør huset smagfuldt og moderne, og med den kombinerede køkken og stue indbyder også dette rum til mange timers hygge og samvær med brætspil, gode middage eller bare snak og en god kop kaffe.

Der er i alt 4 soveværelser, hvoraf 3 er med dobbeltsenge og 1 med 2 køjesenge. Der er 2 badeværelser i huset, hvoraf den ene er i forlængelse med pool afdelingen.

Børnene vil elske trampolinen og den store plænegrund

Huset ligger på en dejlig plænegrund med mange aktiviteter for børnene. Der er bl.a. både gynge, sandkasse og trampolin – et stort hit for børn i alle aldre. Der en lukket terrasse, som byder op til hyggeligt samvær med både grill og diverse havemøbler, og efter en tur i Vesterhavet, kan man skylle sandet af under en udendørs bruser!

Der er kun 3 km til Henne Strand, som hilser jer velkommen med skønne butikker, et stort udvalg af spisesteder og ikke mindst Vesterhavet, som blot ligger en klitrække væk fra centrum. Den smukke sandstrand indbyder hele dagen til lange gåture – ikke mindst ved solnedgang.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper og fra 2023 er huset til 8 personer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41915

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Haus mit einer Menge toller Möglichkeiten (Pool, whirlpool, Sauna, Trampolin und Schaukel).

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes sauberes, wenn auch in die Jahre gekommenes Ferienhaus. Die Couch und der Pool haben schon bessere Tage erlebt. Trotzdem hat es uns sehr viel Spaß gemacht und es war Erholung pur!!! Das Haus ist absolut zweckmäßig ausgestattet und eingerichtet. Alles war Sauber und wie gesagt nur ein bisschen älter…

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches Häuschen mit allem was man benötigt um sich wohl zu fühlen.
Sehr Hundefreundlich, da bei der großen geschlossenen Terrasse die Hunde sich recht frei bewegen können. Das Grundstück bietet zudem noch spiel Möglichkeiten und ist genügend vom Nachbarn entfernt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:141 / 1.600
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (82 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...