5-stjernet aktivitetshus fra 2021 med udespa og udesauna

5
icon
icon
icon
icon
icon

Strandgodsvej 15, Henneby

- Sommerhusnr.: 41924
10 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)

På Strandgodsvej 15 i Henne ligger dette fantastiske sommerhus, som blev opført i 2021, med plads til hele 10 personer og 2 hunde. Den store naturgrund har både udendørsspa, en lækker udesauna, udendørs bruser og udekøkken, mens I indenfor finder et spændende aktivitetsrum. I hele den store feriebolig er der gulvvarme, og der er tilmed en hyggelig hems.

Moderne sommerhus med aktivitetsrum og plads til 10 personer

Det 172 kvadratmeter store aktivitetshuset blev bygget i 2021, og her er der hele 4 soverum, alle med dobbeltsenge. Oppe på den hyggelige hems er der enkeltsenge. Hele feriehuset har gulvvarme, så I skal ikke være bekymret for, at I kommer til at fryse fødderne.

Feriehusets hjerte er aktivitetsrummet med et aktivitetsbord, hvor I kan spille billard, Airhockey eller bordtennis. Et andet bud ville være det store køkkenalrum, hvor I kan tilberede feriens lækre måltider. Det går i et med stuen, hvor I kan læne jer tilbage og se en god film sammen.

Hverdagens bekvemligheder følger også med i form af både vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine.

Stor naturgrund med udendørsspa, udesauna og udekøkken

Her er der plads til at boltre sig udendørs på den 1752 kvadratmeter store naturgrund. Ejendommen grænser op til et grønt område og en skov, hvor I kan gå en god tur.

I jeres egen baghave finder I terrassen og udekøkkenet. Her kan I lave mad under åben himmel og benytte jer af husets grill. Der er også både havemøbler og solvogne, så I kan slappe af i solen. En udendørs bruser sørger for, at I kan få et forfriskende skyl under åben himmel.

Når afslapningen skal nå det næste niveau, kan I hoppe i den store udespa med plads til hele 6 personer. Selv når mørket falder på, og det bliver lidt køligt, kan I sidde i det varme, boblende vand og nyde en kold øl. Dertil kommer den lækre udesauna, hvor I kan nyde en skøn wellness-stund med udsigt til Hennes grønne natur. Soverum:4
Bolig-/Grundareal:172 / 1.752
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, stengulv med gulvarme i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...