Hyggeligt sommerhus med sauna og spa i Henne

3.5
icon
icon
icon
icon

Rævestien 1, Henneby

- Sommerhusnr.: 41958
6 pers.
Antal personer
2500 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Velkommen til Rævestien 1 i Henneby, det populære ferieområde. I vil føle jer hjemme i dette 100 kvadratmeter store ikkeryger-sommerhus. Med plads til op til 6 personer er det ideelt til en familieferie – og hunden må også gerne komme med. Sammen kan I nyde de friske gåture i egnens maleriske natur.

Feriestemning og charme med eget wellnessområde

Den charmerende indretning og det fine lysindfald i opholdsområdet giver straks en skøn feriestemning. Her kan I arrangere en fælles madlavningsaften i det åbne køkken, hvorefter I kan samles omkring spisebordet og nyde resultaterne. Efter middagen kan I spille brætspil ved spisebordet, eller I kan rykke ind i stuen og slappe af i sofaen, imens ilden knitrer i brændeovnen.

En anden mulighed er at udnytte wellnessområdet ved det store badeværelse til en skøn tur i sauna og spa, den helt optimale mulighed for afslapning, før I skal sove godt ud i de komfortable senge. Her er 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og 1 værelse med 2 enkeltsenge. Læg mærke til, at den friske vesterhavsluft gør noget godt for nattesøvnen. Både badeværelset og gæstetoilettet har gulvvarme, så I behøver ikke at få kolde fødder under tandbørstningen.

Der er vaskemaskine, tørretumbler og en energibesparende varmepumpe i sommerhuset.

Ugenert beliggenhed, ideel til udendørs aktiviteter

Den 1.500 m2 store plænegrund er omgivet af opvoksede træer og buske, så her kan I spille bold- eller vikingespil og have mange sjove timer sammen. Hvis I da ikke vælger at slappe af i de komfortable havemøbler og liggestole, imens børnene leger i gyngerne i stedet. Terrassen er delvist overdækket, så I kan altid finde en rolig plet til afslapning eller læsning af en god bog. Tænd op i grillen og slut dagen af med et lækkert grillmåltid, imens skyggerne bliver lange.

Ferie ved Henne Strand

Jeres feriehus ligger ca. 2 kilometer fra Henne Strand. Her kan I shoppe, finde fine feriesouvenirs i de små butikker og forkæle jer selv med lækre specialiteter på restauranter og caféer. Ved den kilometerlange sandstrand kan I tage en dukkert i det kølige vand, solbade, bygge sandslotte med voldgrav udenom, samle skaller eller måske være heldige at finde et stykke rav.

Den smukke Blåbjerg Plantage ligger også tæt på jeres feriehus. Her kan I tage på vandreture og køre på mountainbike. Naturelskere bør også besøge naturgenopretningsprojektet Filsø – tag kikkerten med, hvis du er naturinteresseret, her er virkelig mange muligheder for at spotte både fugle, rå- og hjortevildt.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.518
Byggeår:1997

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...