Skønt familiehus med alle faciliteter

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 27, Vejers

- Sommerhusnr.: 50010
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Tage hele familien med på en rigtig ferie i den skønne ferieby Vejers Strand. Her på Engesøvej 27 er der god plads og alle faciliteter til rigtigt at kunne slappe af og hygge sig sammen. Med 8 gode sovepladser, og mulighed for at medbringe op til 2 hunde, egner huset sig også til ferie med 2 familier.

Sauna, spa og gæste-wc

Engesøvej 27 er et dejligt stort hus med 4 gode soverum. Rigtigt praktisk er det, at der i huset ud over det store badeværelse også er et gæste-wc med både vaskemaskine og tørretumbler.

Det lyse træværk kombineret med røde klinker giver Engesøvej 27 en dejlig hyggelig atmosfære. I det åbne køkkenalrum og stuen kan familien samles til fælles madlavning og hygge efter en dejlig feriedag med masser af frisk luft og oplevelser. Køkkenet er ny fra 2023.

I den koldere årstid er husets lille wellness-oase et hit. Afslut dagen med at tænde op i husets spa og sauna og nyd, at kunne slappe rigtigt af og blive varmet rigtigt igennem. Måske vil I på en regnvejrsdag slet ikke uden for en dør, men hygge med brændeovnsvarme, spil eller bare ligge på den bekvemme sofa kigge fjernsyn og nyde at have fri.

Stor grund med legeredskaber

Engesøvej 27 ligger på en dejlig lys grund, som ender ved en lille fin bæk. Her er der god plads til at børnene og hundene kan tumle og lege, og til de små er der endda både sandkasse og gynger. En dejlig afskærmet sydvendt terrasse indbyder til masser af solbadning og grillhygge – og der står naturligvis et par bekvemme solvogne klar til jeres ferie.

Et stort smukt naturområde med skov, sø og hede ligger lige om hjørnet og indbyder til lange gåture. Også turen til vandet og til indkøb kan klares til fods.

Vejers Strand er et charmerende og naturskønt ferieområde med den herligste badestrand. På et stort stykke af stranden, må I tage bilen med, et plus til småbørnsfamilien, der har meget at slæbe på og for gangbesværede. I Vejers er der både indkøbsmuligheder og spisesteder

Det siger vores gæster om sommerhuset 50010

DK
D.
sagde , Danmark

Et dejligt hus. Godt med service og alt i orden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schön gelegenes Haus mit toll ausgestatteter Küche, gemütlichen Zimmern und großem Wohnzimmer. Ausreichend Schrankplatz in jedem Zimmer!!

Wir haben uns sehr wohl gefühlt und kommen wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Wer ein ordentliches Standardhaus sucht,ist hier richtig

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:100 / 2.378
Renoveret / Byggeår:2007 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...