Lyst og hyggeligt sommerhus i Vejers med sauna og spa

3
icon
icon
icon

Spættevej 9, Vejers

- Sommerhusnr.: 50014
6 pers.
Antal personer
1150 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en dejlig, velholdt naturgrund i Vejers ligger dette charmerende sommerhus og venter på jer. Huset rummer plads til i alt 6 feriegæster og er lyst og åbent indrettet med 2 badeværelser, en hyggelig brændeovn og ikke mindst både sauna og spabad.

Lyst og åbent feriehus med sauna, spa og brændeovn

Det sorte træhus på Spættevej 9 udstråler feriehygge ved første øjekast, og så snart I træder ind ad døren, vil I blive budt varmt velkommen af de lyse og åbne omgivelser med højt til loftet og store vinduer, der inviterer den grønne natur indenfor.

Huset er et rigtig fint valg til en stille og rolig familieferie midt i den flotte natur, og der er virkelig sørget for, at I kan slappe af. Den flotte indretning byder på både brændeovn, sauna og spabad, så I har alle muligheder for at tanke nye kræfter og nyde de stille feriedage langt væk fra hverdagens stress og jag.

Feriehjemmet har gode, praktiske faciliteter, som hjælper til at gøre ferien så ukompliceret som muligt. Der er både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, en hurtig og stabil internetforbindelse – og 2 badeværelser, så I slipper for lange toiletkøer om morgenen.

Dejlig beliggenhed midt i den grønne natur med 500 meter til centrum

Feriehuset ligger på en stor naturgrund omgivet af høje træer. Her kan I helt ugeneret nyde de dejlige solskinsdage på terrassen, mens fuglene kvidrer i trætoppene, og ungerne spiller bold på græsplænen.

Der er både havemøbler og liggestole, så I kan holde ferie på ægte charter-manér, og med grillen kan der kokkereres en masse lækre feriemåltider, når vejret er til det.

Vejers’ hyggelige bymidte ligger kun 500 meter væk, og fortsætter I videre ned, kommer I til den brede sandstrand, som hele året rundt byder på spændende oplevelser for store og små.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50014

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war noch gemütlicher eingerichtet als auf den Fotos Möbel wurden im Wohnzimmer ausgetauscht,was uns noch besser gefiel.
Gründ und die heimische Tierwelt haben uns begeistert,total ruhig gelegen und fast täglich Besuch von Hirschen,Hasen,Eichhörnchen und Fuchs.Wir haben die Zeit sehr genossen.

DE
D.
sagde , Hamburg

Das Haus liegt in einer Sackgasse, zweite Reihe/ Pfeiffengrundstück.
Großes Grundstück rund um das Ferienhaus. Absolut ruhige Lage, Platz zum Spielen für Kinder.
Es ist ein sehr gutes Schaukelgestell vorhanden.

DE
D.
sagde , Wunstorf

Ein sehr schönes kleines Ferienhaus was alles hat was man im Urlaub so braucht. Sauna und Whirlpool sind für kühle Tage perfekt.Das Ferienhaus liegt in einem schönen Naturgebiet, man kann Hirsche, Hasen und manchmal auch Fuchs sehen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:78 / 1.515
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...