Stort luksuriøst feriehus med sauna, spa og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon
Peders Vej 3, Vejers Strand - Søg på husnr. 50027
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus til en storslået familieferie? Så er denne nyopførte (2019) perle på Peders Vej 3 helt ideel! Med plads til 10 personer og 2 hunde kan hele familien komme med, og de luksuriøse omgivelser byder blandt andet på aktivitetsrum, spabad, sauna og et lækkert vildmarksbad.

Nybygget feriedrøm med aktivitetsrum, spa og sauna

Det flotte feriehus i Vejers Strand er først opført i 2019 og byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Den flotte indretning med moderne interiør og afdæmpede farver sætter rammerne for en afslappende ferie, og de hvide vægge og høje lofter får de 190 kvadratmeter til at føles endnu mere rummelige.

Der er sørget for underholdning til enhver smag. I aktivitetsrummet kan I give jer i kast med bordfodbold og det største af husets 2 badeværelser er indrettet med en lækker wellnessafdeling med spabad og sauna.

Gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør ferien fuldstændig ukompliceret på trods af den store flok, der er af sted, og den hurtige og stabile internetforbindelse sørger for, I alle kan være online.

Skøn terrasse med vildmarksbad og kort vej til hav og by

Feriehuset har en rigtig god terrasse, der både er åben og har en overdækket del, så I kan nyde den friske luft i al slags vejr. Der er havemøbler nok til alle, samt et par gode liggestole, og ikke mindst en stor grill, så I kan udnytte de skønne sommerdage til fulde og runde af med en god middag i aftensolen. Der er gyngestativ og sandkasse på grunden.

Et ekstra highlight på terrassen er vildmarksbadet. Det varme boblebad kan benyttes hele året rundt, og findes der bedre måder at slutte en perfekt feriedag af på, end med en afslappende jacuzzi-session under stjernehimmelen?

I får ikke kun et lækkert feriehus, men også en dejlig beliggenhed midt i den vestjyske natur og med kun 700 meter til Vesterhavet og 600 meter til Vejers Strands hyggelige bymidte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50027

D.
sagde , Danmark

Det var et dejligt feriehus og kan bestemt anbefales

D.
sagde , Haarby

Stort flot nyt sommerhus, med det mest nødvendige køkkenudstyr, lækkert vildmarksbad med masser af brænde. Flot tv pakke med masser af kanaler og meget lækre senge i alle værelser.Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 1.650
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, Vildmarksbad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, Billard, Bordtennis, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...