Stort luksuriøst aktivitetshus med sauna, spa og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Peders Vej 3, Vejers

- Sommerhusnr.: 50027
10 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
5 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus til en storslået familieferie? Så er denne nyopførte (2019) perle på Peders Vej 3 helt ideel! Med plads til 10 personer og 1 hund kan hele familien komme med, og de luksuriøse omgivelser byder blandt andet på aktivitetsrum, spabad, sauna og et lækkert vildmarksbad.

Nybygget feriehus med aktivitetsrum, spa og sauna

Det flotte feriehus i Vejers Strand er først opført i 2019 og byder på alt, hvad feriehjertet begærer. Den flotte indretning med moderne interiør og afdæmpede farver sætter rammerne for en afslappende ferie, og de hvide vægge og høje lofter får de 190 kvadratmeter til at føles endnu mere rummelige.

Der er sørget for underholdning til enhver smag. I aktivitetsrummet kan I give jer i kast med poolbord, bordtennis og dart. Det største af husets 2 badeværelser er indrettet med en lækker wellnessafdeling med spabad og sauna, og der er også en massagestol i feriehuset.

Gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler gør ferien fuldstændig ukompliceret på trods af den store flok, der er af sted, og den hurtige og stabile internetforbindelse sørger for, I alle kan være online.

Skøn terrasse med vildmarksbad og kort vej til hav og by

Feriehuset har en rigtig god terrasse, der både er åben og har en overdækket del, så I kan nyde den friske luft i al slags vejr. Der er havemøbler nok til alle, samt et par gode liggestole, og ikke mindst en stor grill, så I kan udnytte de skønne sommerdage til fulde og runde af med en god middag i aftensolen. Der er gyngestativ på grunden.

Et ekstra highlight på terrassen er vildmarksbadet. Det varme boblebad kan benyttes hele året rundt, og findes der bedre måder at slutte en perfekt feriedag af på, end med en afslappende jacuzzi-session under stjernehimmelen?

I får ikke kun et lækkert feriehus, men også en dejlig beliggenhed midt i den vestjyske natur og med kun 700 meter til Vesterhavet og 600 meter til Vejers Strands hyggelige bymidte.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50027

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein Wohlfühlhaus mit herrlichen Terrassen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Bestes Haus der Umgebung. Den ganzen Tag Sonnenschein auf der Terrasse. Sehr groß und geräumig und äußerst gemütlich!

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes, modernes,sauberes, komfortables Ferienhaus zum Wohlfühlen.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:190 / 1.650
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Ladestik til el-bil, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...