Stort sommerhus med spabad, sauna og aktivitetsrum

4
icon
icon
icon
icon

Kræmmervej 8, Vejers

- Sommerhusnr.: 50033
8 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en velholdt plænegrund i Vejers ligger dette store sommerhus med plads til 8 personer. I vil straks føle jer velkomne i den lyse og åbne indretning, og blandt faciliteterne finder I både et stort badeværelse med sauna og spabad og et aktivitetsrum med diverse underholdning. Der er en god, lukket terrasse med overdækning.

Storslået familieferie med wellness og underholdning

Sommerhuset på Kræmmervej 8 råder over hele 146 kvadratmeter og egner sig rigtig godt til en familieferie. Her vil I blive mødt af lyse og åbne omgivelser; fine trænuancer pryder vægge og lofter, der er åbnet op til kip, og de store vinduespartier og ovenlysvinduer giver et dejligt lysindfald.

Huset er udstyret med 2 store badeværelser, der begge har gulvvarme, og på det største er der indrettet et lækkert wellnesshjørne med sauna og spabad. Her er der 100% garanti for, at I kan vende hjem med nyoptanket energi efter en afslappende ferie.

Der er tænkt på alle feriegæster i indretningen; De konkurrenceglade – og ikke mindst børnene – vil elske husets aktivitetsrum, hvor der både er mulighed for at spille billard, bordtennis og bordfodbold

Skøn lukket terrasse på ugeneret plænegrund

En rigtig skøn, stor terrasse omkranser huset – og den er tilmed lukket, så I roligt kan lade børnene løbe rundt, mens I slikker sol i liggestolene. Under det overdækkede stykke kan I sidde i ly og skygge eller tilberede aftensmaden på grillen, selv når det regner udenfor. De store træer, der omgiver huset, gør beliggenheden dejlig ugeneret.

Få minutters kørsel, eller et lille kvarters gang, bringer jer ned til Vejers’ hyggelige centrum og den brede sandstrand. Her kan der bades, spadseres, shoppes og spises god mad og lækre softice i solen.

Den nærmeste købmand ligger kun 200 meter væk på campingpladsen. Ingen ungdomsgrupper

Det siger vores gæster om sommerhuset 50033

DE
D.
sagde , Deutschland

Rundum einschränken schönes, großzügiges Haus. Super Ausstattung mit viel Platz.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus hat eine gute Lage,großzüge Terrassen,eine super Raumaufteilung und ein schönes
naturbelassenes Grundstück.Es ist einfach alles nur zum Wohlfühlen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr schönes Ferienhaus.Hirsche begrüssen dich,sehr schön.Das Haus ist sauber u.gepflegt,auch drumherum alles sauber.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:146 / 1.650
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Gasgrill, carport.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...