Stort sommerhus med sauna, spabad og hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 90B, Vejers

- Sommerhusnr.: 50038
8 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Kun 300 meter fra det brusende Vesterhav finder I dette store sommerhus til 8 personer. I vil hurtigt falde til i den lyse og venlige indretning med højt til loftet og lækre wellnessfaciliteter, og på den store terrasse finder alle feriegæster nemt en plads i solen. Hunden er også hjerteligt velkommen!

Rummelige og åbne omgivelser med egen wellnessoase

Sommerhuset på Nordvej 90 B råder over hele 140 kvadratmeter og er et ideelt valg til en familieferie ved vandet. Husets indre er prydet med lyse farver, store vinduespartier og høje lofter, hvilket får feriehjemmet til at virke endnu mere rummeligt og åbent.

I det store opholdsrum står brændeovnen, som sørger for dejlig varme på de kølige årstider, og de knitrende flammer fylder rummet med god ferieatmosfære. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine og godt med service, så I kan slippe jeres indre kok løs og kreere de lækreste feriemåltider.

Huset er indrettet med 2 badeværelser (med gulvvarme), og på det største badeværelse får I jeres helt egen lille wellnessoase med sauna og spabad. Få varmen efter en forfriskende gåtur langs vandet eller rund en dejlig feriedag af med en afslappende wellness-session – så bliver det ikke bedre!

God plads til at sole sig på husets gode terrasser

Der er masser af plads til at sole sig på de varme sommerdage. Der er gode træterrasser på begge sider af huset med udgang fra opholdsrummet. På den store sydvestvendte terrasse kan I slænge jer i liggestolene eller nyde en kop kaffe ved havebordet i de vestjyske omgivelser. Om aftenen står grillen klar, så I kan tilberede aftensmaden under åben himmel.

En lille spadseretur på 300 meter bringer jer helt ned til vandkanten og den imponerende sandstrand, som fortsætter ud i det uendelige. Der findes ikke noget mere forfriskende end en gåtur i den friske havluft, og både små og firbenede feriegæster vil elske at få lov til at tumle i sandet og udforske stranden.

I Vejers Strands centrum kan I handle ind til ferien, købe en softice eller spise på restaurant. Der er desuden en stor legeplads, som ungerne helt sikkert vil elske.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander, medbring eget kabel.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50038

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage,sehr schön eingewachsen in die Natur

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist das schönste Haus, das ich kenne!!!
Die Lage, die Ausstattung des gesamten Hauses (u.a. sehr bequeme Betten!) die Terrasse mit den tollen Gartenmöbeln! Alles sehr sauber und gepflegt!
Wir sind hier jedes Jahr im Mai für eine Woche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut gelegen, bietet viel Platz und hat rundherum eine wunderschöne Terrasse, die zum Erholen einlädt.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:140 / 1.900
Byggeår:2008

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...