Nyrenoveret og strandnært feriehus midt i klitlandskabet

4
icon
icon
icon
icon

Ternevej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50039
4 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Den fantastiske beliggenhed midt i klitlandskabet, kun 400 meter fra stranden er kun et af mange highlights, der venter jer her. Feriehuset er smagfuldt og personligt indrettet – og det nyrenoverede køkken råder over alt, hvad feriekokken har brug for.

Topmoderne indretning i det velholdte stenhus

I dette hyggelige stenhus vil I med det samme føle jer hjemme. Det hyggelige sofahjørne er perfekt til en afslappende runde kortspil, mens nogle står for aftensmaden i køkkenet ved siden af. Selv om alt er samlet i et rum her – både køkken, stue og spiseafdeling – er de tre rum alligevel delt op med halvmure.

De personlige små, dekorationer er både detaljerige og afstemte og komplimenterer den stilfulde indretning. Med en gratis internetforbindelse kan I roligt tage jeres computere og iPad’s med hjemmefra og holde jer opdaterede fra sofaen, mens brændeovnen varmer i baggrunden.

Fælles grillaftener på den dejlige terrasse

Den møblerede, delvist overdækkede hovedterrasse er tilgængelig direkte fra stuen. Her finder I altid en god plads, i læ, skygge eller direkte under den bagende danske sommersol. Rundt om havebordet kan I nyde et glas rødvin, mens dagens feriemåltid bliver tilberedt på grillen.

I alt råder feriehuset over 96 m². I de tre soveværelser, det ene med dobbeltseng og de to andre med enkeltsenge, finder I god nattero.

Skøn klitgrund kun 400 meter fra stranden

Her får I hele feriepakken: Bo midt i klitterne, helt tæt på havet. Kun ganske kort vej skiller jer fra det brusende Vesterhav og den herlige, friske havluft. I kan også tage en dag i shoppingens tegn i den charmerende ferieby Vejers Strand, der ligeledes ligger lige rundt om hjørnet.

Til den nærmeste købmand er der kun 600 meter.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50039

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches sauberes Ferienhaus

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist in einem ausgezeichneten Zustand. Gut und komplett eingerichtet. Sehr guter, variabler und zweckmäßiger Aussenbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus, in dem es uns an nichts gefehlt hat. Vor allem die vielen Sitz Möglichkeiten im Aussenbereich waren super. Das Haus hat eine tolle Lage mit kurzem Weg zum Strand und zum Shoppen in Vejers.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.805
Byggeår:1974

Køkken:

Køleskab, fryser (1 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barnestol, trælaminat i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...