Lyst og moderne sommerhus i hjertet af Vejers med spa og sauna

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Vejers Havvej 77, Vejers

- Sommerhusnr.: 50045
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
50 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra Vejers Strands bymidte og den skønne sandstrand finder I dette fine sommerhus. Den moderne og lyse indretning vil helt sikkert falde i god smag hos enhver feriegæst, og med sauna og spabad blandt husets faciliteter kan I forkæle jer selv lidt ekstra på ferien her. Der er gyngestativ og sandkasse i haven til de mindste familiemedlemmer og i 2022 er der opsat el-ladestander til bilen.

Opført i 2017, wellnessafdeling og gode praktiske faciliteter

Sommerhuset på Vejers Havvej 77 er først opført i 2017, og det skinner igennem i husets indretning, som er både moderne og kvalitetsbevidst. Lyse farver fra ende til anden åbner rummene op og gør omgivelserne indbydende og dejlig rummelige, og i stuen sørger de store panoramavinduer for et skønt lysindfald og god udsigt til det unikke klitlandskab.

I de 3 soveværelser er der sørget for skabsplads, så I uden problemer kan opbevare jeres tøj og sager. Det største af husets 2 badeværelser byder på et ekstra highlight; her får I jeres egen lille private wellnessafdeling med sauna og spabad. Et sikkert hit efter en frisk gåtur ved vandet, eller efter ungerne er blevet lagt i seng.

Der er også tænkt på det praktiske, og med både opvaskemaskine i køkkenet, vaskemaskine og tørretumbler er de huslige pligter overstået på ingen tid, så der er ekstra meget tid til at slappe af og nyde ferien!

Fantastisk beliggenhed få minutters gang fra by og hav

På terrassen er der både mulighed for at sidde i solen og søge ind i skyggen under den overdækkede del. En flisesti går hele vejen rundt om huset, og klitbanken, der omgiver grunden, gør beliggenheden ganske ugeneret.

I kan uden problemer holde øje med ungerne, der leger på gyngestativet eller i sandkassen, mens I slapper af i liggestolene med en god bog eller nyder lidt koldt at drikke ved havebordet. De lune aftener indbyder til aftensmad under åben himmel – hvilket hurtigt kan arrangeres med husets grill.

Beliggenheden i Vejers Strand bliver næppe meget bedre. Feriehjemmet ligger midt i klitlandskabet, og ganske få minutters gang bringer jer til feriebyens centrum og den imponerende sandstrand. Her kan hele familien følge med.

Lademuligheden for el bilen er en ladestander med type 2 stik.

Der tilbydes også gratis Fitness.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50045

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein tolles Ferienhaus bei dem es an nichts fehlt. Die Lage ist einmalig schön, nur wenige Schritte zur Dorfmitte und somit ein kurzer Weg zum Strand .
Es liegt absolut ruhig in 2. Reihe .

Wir waren in diesem Jahr ( 2024) das 2. Mal in diesem Ferienhaus und haben es bereits für 2025 wieder gebucht !
Alles bestens !!

DE
D.
sagde , Deutschland

Gute Lage kurzer Weg ins Zentrum
kurzer Weg zum Strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat eine tolle Lage mit 300m Entfernung bis zum Strand.
Das Haus ist sehr gepflegt und die Aufteilung hat uns sehr gefallen.
Das Haus liegt zum einen sehr zentral mit kurzem Weg zur Esmark-Vermietung und zu den Läden (wie Supermarkt, Eis,…) und zum anderen ist es sehr geschützt hinter den Dünen.
Das Haus ist sehr hell und freundlich. Die Küche ist mit sehr vielen Küchenutensilien prima ausgestattet.
Auch gibt es für Kinder viele Spiele und draußen sogar eine Schaukel.
Wir haben unsere Zeit sehr genossen, ob bei langen Strandspaziergängen, ein leckeres Eis, Spielenachmittage bei Regenwetter und den Abend mit Sauna gemütlich ausklingen lassen.

Wir würden gern zukünftig dieses Haus nochmal buchen, weil alles in einem top Zustand war.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 1.800
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (94 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...