Hyggeligt og personligt møbleret sommerhus til 6 personer

3
icon
icon
icon

Kratvej 12, Vejers

- Sommerhusnr.: 50050
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Du har brug for en pause fra hverdagen og afslapning i den smukke natur Vejers, så er dette lille hus på Kratvej 12 et godt valg.

Brændeovn, badeværelse med gulvvarme

Hvad der ikke mangler i et rustikt og typisk dansk sommerhus, er brændeovn. Uanset hvordan vejret er, har du det hyggelig varmt. I badeværelset er der gulvvarme, så du behøver ikke at være bange for at få kolde fødder her. Husets indretning er meget individuel og personlig, hvilket er både spændende og hyggelig. Der er hyggelige opholdsområder i stuen, og køkkenet er renoveret i 2021

Tre soveværelser, gratis internet

I alt har du 75 m2 boligareal til rådighed. Tre soveværelser, et med en dobbeltseng og to med to enkeltsenge hvor du har mulighed for at trække dig tilbage og nyde roen, sove længe eller læse i en spændende bog. Takket være den hurtige internetforbindelse er du stadig opdateret, og hvis du ønsker det, kan du deltage i begivenhederne i den store verden.

Her er det perfekte sted at glemme hverdagen og finde tilbage til det væsentlige. Tilbring god tid sammen, spille kort igen eller tilbring mange timer i den friske luft.

Stor grund omgivet af træer og buske

Huset er beliggende på en stor grund afskærmet med træer og buske. Selv havet med den vidunderligt brede og smukke hvide sandstrand er inden for gåafstand. Når der er vest vind kan du høre havet, og den saltede luft giver den ultimative stil til din frisure.

Vejers er et lille, meget populært feriested på den danske vestkyst. Den hyggelige cafe midt i byen er bestemt et besøg værd. Her kan du sidde i hyggelige omgivelser, se på naturen eller byens pulserende liv.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 50050

DE
D.
sagde , Deutschland

Für Liebhaber der absoluten Ruhe ist dieses Ferienhaus optimal. Mitten in der Natur gelegen und von allen Blicken abgeschirmt. Sowohl die Strandnähe als auch die Einkaufsmöglichkeiten sind ideal zu Fuß zu erreichen. Das Haus hat eine sehr schöne und moderne Ausstattung und ist auch für längere Aufenthalte bestens geeignet.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus bietet für einen ruhigen und entspannten Urlaub alles was das Herz begehrt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein kleines gemütliches Haus,in einer ruhigen Lage und wir hatten am Abend Besuch von Hirschen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 2.000
Renoveret / Byggeår:1999 / 1970

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...