Klassisk strandnært sommerhus med smuk beliggenhed, hund tilladt

2.5
icon
icon
icon
Ternevej 16, Vejers Strand - Søg på husnr. 50064

På en klittop i Vejers Strand ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer. Er I vilde med den vestjyske natur, så er Ternevej 16 den helt rigtige ferieadresse til jer. Her får I en naturskøn beliggenhed midt i det lyngklædte klitlandskab, en fantastisk udsigt og kun 350 meter til Vesterhavet. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Kun 350 meter fra stranden – sommerhus med brændeovn på stor, naturskøn grund

Med ferieadresse på Ternevej får I en beliggenhed, som vil gøre enhver naturelsker grøn af misundelse. Det klassiske sommerhus ligger på en forhøjning i klitterne, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over Vejers Strands ferieområde med sommerhuse og klitlandskab så langt, øjet rækker. Og som prikken over i’et er der kun 350 meter til det brusende Vesterhav, der hele året rundt har nye oplevelser til jer.
Hvis beliggenheden ikke var nok til at få feriestemningen til at stige helt til vejrs, så skal brændeovnen i stuen nok sørge for resten. De knitrende flammer spreder ikke kun varme, men også en hyggelig atmosfære.

Sommerhuset har plads til 6 personer (og 1 hund) og er indrettet i klassisk, charmerende sommerhusstil med varme træfarver og synlige loftsbjælker. Terrassen har både en overdækket og en åben del, og herfra kan I rigtig nyde den friske luft og den fine udsigt.

Få minutter til Vejers Strands centrum og godt udgangspunkt for udflugter

Kun 300 meter fra sommerhuset finder I Vejers Strands hyggelige centrum, som blandt andet byder på købmand, bager, spisesteder og små, hyggelige butikker. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe en lækker softice – det er næsten obligatorisk på sådan en sommerhusferie.
Der er også masser af spændende steder at udforske i nærheden. En køretur væk finder I både Blåvand, Henne Strand og Holmsland Klit, som hver især har masser af spændende aktiviteter og oplevelser at byde påSoverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.472
Renoveret / Byggeår:1993 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...