Klassisk strandnært sommerhus med smuk beliggenhed, hund tilladt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Ternevej 16, Vejers

- Sommerhusnr.: 50064
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Vejers Strand ligger dette hyggelige sommerhus med plads til 6 personer. Er I vilde med den vestjyske natur, så er Ternevej 16 den helt rigtige ferieadresse til jer. Her får I en naturskøn beliggenhed midt i det lyngklædte klitlandskab, en fantastisk udsigt og kun 350 meter til Vesterhavet. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Kun 350 meter fra stranden – sommerhus med brændeovn på stor, naturskøn grund

Med ferieadresse på Ternevej får I en beliggenhed, som vil gøre enhver naturelsker grøn af misundelse. Det klassiske sommerhus ligger på en forhøjning i klitterne, hvorfra I har en fantastisk udsigt ud over Vejers Strands ferieområde med sommerhuse og klitlandskab så langt, øjet rækker. Og som prikken over i’et er der kun 350 meter til det brusende Vesterhav, der hele året rundt har nye oplevelser til jer.
Hvis beliggenheden ikke var nok til at få feriestemningen til at stige helt til vejrs, så skal brændeovnen i stuen nok sørge for resten. De knitrende flammer spreder ikke kun varme, men også en hyggelig atmosfære.

Sommerhuset har plads til 6 personer (og 1 hund) og er indrettet i klassisk, charmerende sommerhusstil med varme træfarver og synlige loftsbjælker. Terrassen har både en overdækket og en åben del, og herfra kan I rigtig nyde den friske luft og den fine udsigt.

Få minutter til Vejers Strands centrum og godt udgangspunkt for udflugter

Kun 300 meter fra sommerhuset finder I Vejers Strands hyggelige centrum, som blandt andet byder på købmand, bager, spisesteder og små, hyggelige butikker. Der er selvfølgelig også mulighed for at købe en lækker softice – det er næsten obligatorisk på sådan en sommerhusferie.
Der er også masser af spændende steder at udforske i nærheden. En køretur væk finder I både Blåvand, Henne Strand og Holmsland Klit, som hver især har masser af spændende aktiviteter og oplevelser at byde på

Det siger vores gæster om sommerhuset 50064

DE
D.
sagde , Deutschland

Geschmackvoll, modern und im Vintage-Stil eingerichtetes Haus für ein Ehepaar mit vier Kindern, oder zwei befreundete Paare, die lieber einzeln schlafen. 😉 Zwei moderne Duschbäder. Zum Wohnraum offene, moderne, gut ausgestattete Küche. Vom Küchentisch sowie auch von dem anschließenden Wohnraum herrlicher Blick auf Dünen und Wolken. Blickgeschützte und teilweise windgeschützte Terrassen rund um das Haus. Schöne Gartenmöbel, Kübelbepflanzungen, Solar-Beleuchtung und Deko. Herrliches Naturgrundstück. Moderner Kaminofen und Fernseher.

DE
D.
sagde , Deutschland

Dieses wunderschöne Haus mit unverbautem Blick in die Dünen, großen Fenstern, einer Holzterrasse ums gesamte Haus und zwei neuen Bädern begeistert uns so sehr, dass wir nächstes Jaht zum dritten Mal anreisen. Ein Haus zum Wohlfühlen, bequeme Betten und alles mit Herz eingerichtet. Danke ❤️

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegenes Ferienhaus mit einem tollen Ausblick über die Dünen bis über die Dächer von Vejers. Alles fußläufig zu erreichen. Große, geräumige Terrasse, größtenteils überdacht, gute Grill- und Sitzmöglichkeiten.
Das Haus ist modern und gemütlich. Wir kommen wieder!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:87 / 2.472
Renoveret / Byggeår:2021 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...