Moderne sommerhus med sauna kun 250 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Tyttebærvej 1B, Vejers

- Sommerhusnr.: 50095
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På en kuperet klitgrund i Vejers Strand ligger dette moderne sommerhus på Tyttebærvej 1B. I det arkitekttegnede sommerhus fra 2014 kan 6 personer holde en skøn ferie i lækre, moderne og lyse omgivelser. Saunaen sørger for, at I kan forkæle jer med ekstra afslapning. På de 2 terrasser kan I tilbringe jeres ferie udendørs, og udebruseren kan I skylle jer under efter en tur ved stranden, der ligger kun 250 meter væk.

Lys indretning – sauna på badeværelset

I det 103 kvadratmeter store sommerhus er der 3 soveværelser samt en hems, som børnene helt sikkert gerne vil have førsteret til. 2 badeværelser med gulvvarme sikrer, at I ikke skal stå i kø til toilettet om morgenen.

Forkæl jer selv med masser af afslapning under jeres ferie i sommerhusets sauna. Fra det ene af badeværelserne er der adgang saunaen, hvor der altid er garanti for at kunne slappe fuldstændig af i den dejlige varme.

Sommerhusets samlingspunkt er opholdsrummet, hvor køkken, spisestue og stue bliver forenet i ét. Det er det perfekte sted at mødes, når de kommende feriedage skal planlægges eller til en hyggelig stund med en god film eller et sjovt spil omkring spisebordet. Brændeovnen i stuen fuldender den gode feriestemning.

De store vinduespartier og ovenlysvinduer lukker masser af lys ind i sommerhuset, der skaber en god atmosfære at være i, og giver en god udsigt til den omkringliggende natur og de smukke klitter.

2 terrasser og udebruser

Sommerhuset på Tyttebærvej 1B har ikke bare én, men hele 2 terrasser – en på østsiden og en på vestsiden. På den østvendte terrasse kan I nyde dagens første kop kaffe med udsigt til solopgangen, mens resten af flokken begynder at få øjne.

På terrasserne kan I slappe af og nyde ferien i liggestolene og havemøblerne, der står til jeres rådighed. Om aftenen kan I trylle lækre retter på grillen, og når solen begynder at gå ned, kan I rykke om på den vestvendte terrasse og se solnedgangen.

Særligt praktisk er, at der på sommerhusets nordside er anbragt en udebruser. Her kan I skylle jer af efter en tur på stranden. Fra udebruseren kan I gå direkte ind på det ene af sommerhusets badeværelser og evt. videre til saunaen, så I rigtigt kan få varmen igen efter strandturen.

God beliggenhed 250 meter fra stranden

Sommerhusets beliggenhed er fantastisk. 250 meter fra sommerhuset ligger den bilfri nordstrand i Vejers. Gåturen gennem sommerhusområdet og klitterne tager jer kun få minutter, og I står så på den lange brede sandstrand.

Skal hele dagen tilbringes ved stranden, kan I med fordel pakke bilen og køre til sydstranden i Vejers, hvor biler er tilladte. På den måde kan I have den helt store oppakning med tæpper, håndklæder, mad, snacks, drikkevarer og legetøj med jer uden problemer.

Vejers Strand er perfekt til lange gåture året rundt og med Tyttebærvej 1b som ferieadresse er det oplagt at nyde naturen og efterfølgende hygge med saunature og brændeovnsvarme.

Tag på tur til Blåvand

I Vejers finder I også hyggelige butikker at shoppe i og gode spisesteder. Rundt om feriebyen ligger den skønneste natur med lynghede og skovarealer – hjemsted for de store krondyr, der ofte også tager et smut ind over sommerhusgrundene.

Vil I på udflugt, kan I køre en tur til Blåvand, der ikke ligger langt fra Vejers Strand. I Blåvand er der mange gode ferieoplevelser for hele familien, og en tur i Blåvand Zoo, Tirpiz eller et smut forbi Blåvands Huk er blot nogle af de oplevelser, der venter jer.  

Det siger vores gæster om sommerhuset 50095

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist modern und lichtdurchflutet. Es ist insgesamt großzügig gestaltet und schlicht aber geschmackvoll eingerichtet. In der Küche mangelt es der Ausstattung an nichts und auch die Badezimmer sind praktisch-schön ausgestattet. Vor allem die vielen verschiedenen Lichtquellen in allen Räumen schaffen zu jeder Tageszeit die richtige Atmosphäre. Wir kommen wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, gemütliches und helles Ferienhaus.
Sehr gut geeignet für 2 Paare oder Familien, jeder hat hier seinen eigenen Schlafbereich mit Badezimmer.
In der Küche gibt es außergewöhnlich viel Stauraum für Vorräte.
Durch die großen Fenster kommt viel Licht und Sonne ins Haus. Für die Sommermonate stehen zwei große Terrassen zur Verfügung.

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes, helles Haus mit modernen Möbeln im Stil der 1960er Jahre. Hochwertige Einrichtung in gepflegtem, sauberen Zustand. Der große Wohnraum ist im Winter durch die Fußboden-Heizung in der Küche und zusätzlich durch den schönen Kaminofen und/oder die Wärmepumpe sehr gut zu heizen, ebenso können die beiden modernen Bäder durch Fußboden-Heizung ausreichend geheizt werden. Zu dem großzügigen Bad mit Dusche und anschließender Sauna gibt es ein kleineres Bad mit Dusche und WC. Angenehm ist auch die Außendusche mit Warmwasser.
Die Betten in den ausreichend großen 3 Schlafzimmern verfügen über gute Matratzen. Das Bett in einem Zimmer ist ein gemütlicher Alkoven. Ein weiteres Plus ist eine zusätzliche Schlafebene mit 3 Matratzen, die man über eine senkrechte Leiter vom Wohnraum aus erreicht.
Obwohl das Haus an der Straße liegt, ist es ruhig und bin Dünen umgeben. Der kurze Weg zum Strand führt über eine Düne.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.001
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...