Skønt sommerhus med spabad på stor naturgrund i Vejers Strand

4
icon
icon
icon
icon

Fugltoft 5, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50102
6 pers.
Antal personer
1800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er det tid til at få en pause fra hverdagen? Så tag på ferie i dette skønne sommerhus, der ligger på en stor naturgrund på Fugltoft 5 i Vejers Strand. Sommerhuset har plads til 6 personer, der gør det helt perfekt til familien. Når I vil forkæles med ekstra afslapning, foregår det i spabadet på badeværelset. Hunden er også velkommen i sommerhuset.

Spabad på badeværelse – gode praktiske faciliteter

I sommerhuset på Fugltoft 5 i Vejers Strand har I gode muligheder for at slappe fuldstændig af og komme helt ned i gear. På badeværelset står der nemlig et lækkert spabad klar, hvor I kan sætte jer godt til rette og få dén afslapning, I trænger til, i det varme boblende vand.

Hjertet i sommerhuset er opholdsstuen, hvor I med garanti vil få mange gode ferieminder sammen. Saml jer i sofaerne til en god film i tv’et eller til et sjovt bræt- eller kortspil omkring spisebordet. Vil I have skruet ekstra op for feriestemningen, tænder I op i brændeovnen.

Feriehuset har gode praktiske faciliteter, der klarer det praktiske husarbejde for jer, så I kan få endnu mere ud af ferietiden sammen. Få vasket badetøjet og strandhåndklæderne i vaskemaskinen og tørretumbleren, og lad opvaskemaskinen tage sig af opvasken efter aftensmaden.

Stor naturgrund, afskærmet terrasse og gynge i haven

Sommerhuset er beliggende på en stor naturgrund i Vejers Strand, hvor I rigtig kan nyde den vestjyske natur og den friske luft. På grunden vil både børn og hund helt sikkert elske at løbe rundt og lege.

Sommerhuset har en afskærmet terrasse mod vest, hvor I kan tilbringe og nyde de varme feriedage. Her står der både liggestole, havemøbler og en grill klar til jer, så I kan få mest muligt ud af de dage, hvor solen er fremme, og temperaturerne er høje.

Skøn natur i Vejers Strand

Vejers Strand byder på en masse skøn natur, der er et sikkert hit blandt naturelskere. Vil I ud og opleve den smukke natur, kan I gøre det enten til fods eller på cykel ad vandre- og cykelstierne i Vejers Strand.

Ét sted, I selvfølgelig skal besøge, når I er i Vejers Strand, er Vesterhavet. I har kun 1,8 kilometer hertil fra sommerhuset, og I kan hurtigt nå til de brede sandstrande og friske bølger, når I trænger til lange gåture eller friske dukkerter.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:103 / 2.029
Byggeår:1996

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (80 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...