Dejligt sommerhus til 6 personer – kun 700 meter fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 130, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50104
6 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Vil du og din familie på ferie ved Vesterhavet? Så bør I overveje at holde jeres ferie i dette skønne sommerhus på Nordvej 130 i Vejers Strand. Det nybyggede (2021) sommerhus rummer plads til op til 6 personer og er derfor oplagt til en familie. Fra sommerhuset er der kun 700 meter til stranden og Vesterhavet.

2 dejlige terrasser med udsigt til den vestjyske natur

Sommerhuset på Nordvej 130 i Vejers Strand byder ikke bare på én, men hele 2 dejlige terrasser. Begge terrasser er åbne, så her er der god mulighed for, at I kan sidde og nyde jeres ferie og solens varme stråler fra havemøblerne og liggestolene.

På terrasserne har I også en gasgrill til rådighed, så I kan lave en lækker grillmiddag om aftenen. Feriehuset ligger midt i den smukke vestjyske natur, og fra feriehusets terrasser kan I nyde en skøn udsigt til denne smukke natur.

Skøn indretning med brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset er bygget i 2021 og har en skøn indretning, som I utvivlsomt vil finde jer godt tilpas i. I feriehuset er der store vinduer, der ikke bare giver udsyn til den smukke natur, men også skaber et dejligt lysindfald.

Køkken, stue og spiseafdeling ligger i åben forbindelse, og tilsammen danner de rammen om feriehusets hjerte, alrummet. Her kan hele familien være sammen om at lave mad, spille spil og se film. I alrummet har I også en brændeovn, der fuldender feriestemningen med sin knitren i baggrunden – samtidig giver den også ekstra varme.

Desuden er der en energivenlig varmepumpe, der sørger for, at I altid har et godt indeklima i feriehuset – uden de store omkostninger.

Kun 700 meter til stranden

700 meter er det eneste, der adskiller jer fra stranden. Efter en kort gåtur står I på stranden og kan se ud over Vesterhavet og de smukke sandstrande. Uanset hvordan vejret er, er det helt fantastisk med en gåtur langs stranden – og på varme sommerdage er der intet som en dukkert i Vesterhavet.

Fra sommerhuset har I også kun 1 kilometer til jeres nærmeste indkøbsmulighed. I Vejers Strand har I mulighed for at købe ind hos de 2 købmandsbutikker, og ellers kan I også besøge byens gode spisesteder, når I selv vil slippe for madlavningen.

Vil I på udflugt på jeres ferie, er der også flere gode muligheder for det. Her kan blandt andet nævnes Blåvandshuk fyr, hvor I kan gå op ad fyrets 170 trappetrin for at nå toppen, hvorfra I kan opleve en fantastisk udsigt over området.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 2.072
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...