Dejligt sommerhus til 6 personer med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Engesøvej 6, Vejers

- Sommerhusnr.: 50111
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Blot 1 kilometer fra det fantastiske Vesterhav og de smukke sandstrande ligger dette dejlige sommerhus på Engesøvej 6 i Vejers Strand. Det nyrenoverede (2021) sommerhus byder op til 6 personer indenfor til en skøn ferie, hvor der er masser af afslapning i spabad og sauna på programmet. Hvis I har en hund, er den også velkommen i feriehuset.

Hyggelig indretning med spabad og sauna

I vil straks føle jer hjemme i sommerhuset på Engesøvej 6 i Vejers Strand, når I først træder indenfor. Her bliver I mødt af hyggelig indretning med gode, komfortable møbler, som I kan finde jer til rette i på jeres ferie.

I sommerhuset er der rig mulighed for, at I kan slappe fuldstændig af og komme helt ned i gear. På sommerhusets badeværelse (med gulvvarme) finder I et lækkert spabad, som I kan sætte jer godt til rette i og nyde en afslappende stund i det varme, boblende vand. Efterfølgende kan I fuldende jeres wellness-stund ved at sætte jer ind i saunaen, som I også har adgang til fra badeværelset.

Det store samlingspunkt på jeres ferie vil uden tvivl være sommerhusets alrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. I alrummet kan I nyde hinandens selskab, når I laver mad, spiser, spiller spil eller ser film i tv’et. Brændeovnen i alrummet sætter prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme.

Udover brændeovnen er der også en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I altid har gode temperaturer i feriehuset. Desuden har I også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som I kan få glæde af på ferien.

Skøn terrasse og have

Fra alrummet i sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse. Terrassen er delvist afskærmet og overdækket, så I har mulighed for både at sidde i ly og læ, når I er på terrassen. Desuden har I både havemøbler og liggestole til rådighed på terrassen, så I kan sætte jer til rette på en god plads i solen.

Når I sidder på terrassen, kan I kigge ud i haven og på den smukke natur. Børnene vil uden tvivl elske at lege i haven, og har I hund med, vil den sikkert også være vild med at snuse rundt. Efter en dejlig dag i det fri kan I tænde op i grillen på terrassen og afslutte dagen med en lækker grillmiddag.

Ferie i Vejers Strand

Fra sommerhuset har I kun 1 kilometer til Vesterhavets blå bølger og de smukke, brede sandstrande. Det vil ikke tage jer lang tid at nå dertil, hvor I kan bade i havet eller gå en lang, frisk tur langs stranden.

Der er også andre spændende oplevelser i vente for hele familien, når I holder ferie i Vejers Strand. Heriblandt er der Blåvandshuk Fyr, som er det vestligste punkt i Danmark. I fyret er der 170 trappetrin op til fyrets top, hvorfra I kan opleve en helt fantastisk udsigt.

Jeres indkøb på ferien kan I klare i Vejers Strand, hvor der er to købmandsbutikker. Ellers kan I også køre til Oksbøl, der ikke ligger langt fra Vejers Strand, hvor I finder flere forskellige dagligvarebutikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50111

DK
D.
sagde , Danmark

Hyggeligt hus tæt på både skov og strand.
Dejligt med brændeovn og sauna.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir sind mit dem Ferienhaus und dem Service von Esmark sehr zufrieden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir 4 Personen und ein Hund hatten eine wunderbare Woche im Ferienhaus. Das Haus ist für 4 Personen perfekt. Man kann einige wild Tiere aus dem Fenster oder der Terrasse beobachten. Sie kamen fast täglich vorbei. Die Betten sind sehr bequem und die ruhige Umgebung ein Traum. Das Haus war sauber und wir fühlten uns gleich wohl. Danke, das wir eure Gäste sein durften.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.032
Renoveret / Byggeår:2021 / 1990

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...