Skøn feriebolig med brændeovn og kun 150 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Vejers Havvej 58b - 1. sal, Vejers

- Sommerhusnr.: 50113
5 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra stranden og Vesterhavet ligger denne skønne feriebolig. Ferieboligen på Vejers Havvej 58b, 1. sal er blevet renoveret i 2021, og den rummer plads til op til 5 personer – og jeres hund er også hjertelig velkommen. Her får I en feriebolig i centrale omgivelser, med kort afstand til stranden og vesterhavets blå bølger.

Hyggelig indretning med brændeovn

I ferieboligen på Vejers Havvej 58b, 1. sal vil alrummet blive det helt store samlingspunkt for jer på ferien, hvor I kan være sammen og nyde hinandens selskab, når I laver mad, spiller spil og ser film. I alrummet har I også en brændeovn, der sørger for, at feriestemningen er helt i top, og samtidig spreder den god varme.

Udover brændeovnen er der i ferieboligen også en varmepumpe, der sørger for, at I altid har et godt indeklima på ferien – endda til lave omkostninger. Derudover er der praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler i ferieboligen.

Ferieboligen er 58 kvadratmeter stor, og den er indrettet med 2 soveværelser – begge med dobbeltsenge, som I kan få jeres skønhedssøvn i. Desuden er ferieboligen indrettet med 1 badeværelse.

Til ferieboligen har I derudover også en vestvendt terrasse, som I kan træde ud på fra alrummet. Her har I havemøbler til rådighed, så I kan finde jer godt til rette i solen, og om aftenen kan I tænde op i grillen, der også står til jeres rådighed.

Dejlig beliggenhed i Vejers med kun 150 meter til stranden

Ferieboligen har en dejlig beliggenhed i Vejers, hvor I blot har 150 meter til stranden og Vesterhavet, og det tager kun få minutter, før I står med fødderne i sandet. Her kan I gå lange ture langs vandet, bygge sandslotte på stranden eller snuppe jer en frisk dukkert i bølgen blå.

I har desuden kun 100 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, så I kan hurtigt få købt de sidste ting til morgenmaden eller aftenens grillmiddag. I Vejers har I mulighed for at købe ind hos byens 2 købmandsbutikker, og ellers kan I tage en tur til Oksbøl, hvor I kan finde flere dagligvarebutikker.

Lejlighed er beliggende ovenpå fitness og der er gratis adgang til fitness i Vejers.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50113

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine wunderbare kleine Ferienwohnung. Zentral gelegen. Sauber. Kurze Wege zum Einkaufen, an den Strand und zum Softeis in der Dropse.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön und gemütlich ausgestattete Ferienwohnung. Das Fernsehprogramm ist über Cromecast mit Streaming Diensten verfügbar. Zusätzlich gibt es in beiden Schlafzimmern Fernsehgeräte. Der Kamin im Wohnbeteich verhilft zu gemütlicher Wärme, ansonsten kann über die Wärmepumpe Kostensparend geheizt werden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Wohnung liegt I. 1.OG unter einem Fitnessstudio – davon war aber so gut wie gar nichts zu hören. Große Schlafräume haben mich sehr überrascht, aber noch mehr, der unsagbar viele Stauraum in dieser Wohnung (so viel hatte ich bisher in keinem anderen Objekt) Kleines Bad, gut ausgestattet mit einer Waschmaschine & Trockner und Fön. Kamin im Wohnzimmer brachte eine schöne und hyggelige Stimmung. Ein schönes und helles Urlaubsdomizil – wir würden sie sehr gerne ein weiteres Mal mieten und auch weiterempfehlen .

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:58 / 402
Renoveret / Byggeår:2021 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...