Firestjernet feriehus med brændeovn 500 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Mosevej 4, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50126
8 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Kun 500 meter fra stranden og det smukke Vesterhav er dette skønne feriehus beliggende på Mosevej 4 i Vejers. Det firestjernede sommerhus med brændeovn byder op til 8 personer inden for til en ferie i dejlige omgivelser. Udover at være beliggende kun 500 meter fra stranden, så er der desuden kun 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed.

Lys og moderne indretning med brændeovn

I det firestjernede sommerhus på Mosevej 4 i Vejers, der er renoveret i 2021, vil I opleve en lys og moderne indretning, der sammen med det skønne lysindfald skaber en helt fantastisk ferieatmosfære i sommerhuset.

Det 129 kvadratmeter store sommerhus har en indretning, der er særdeles praktisk, hvis I er 2 familier på ferie sammen, da hver familie her kan få hver sin afdeling. I den ene ende af sommerhuset finder I 2 soveværelser og 1 badeværelse, og i den anden ende af sommerhuset finder I ligeledes 2 soveværelser og 1 badeværelse.

Hjertet i feriehuset er alrummet, hvor I har åben forbindelse mellem køkken, stue og spisestue. Dermed har I rig mulighed for at nyde hinandens selskab, selvom nogle ser film i stuen, mens andre laver mad i køkkenet. Mens I tilbringer tid i alrummet, sørger brændeovnen for, at feriestemningen er helt i top.

Skøn, delvist overdækket terrasse

Omkring sommerhuset flere skønne terrasser, som I kan tilbringe de solrige dage af jeres ferie på. På terrasserne står der både havemøbler og liggestole klar, som I kan finde jer godt til rette i på en plads i solens stråler. En af terrasserne er delvist overdækket, så I har også mulighed for at nyde en stund i skyggen, når I skulle få brug for det.

Mens afslapning er i højsædet for de voksne på terrasserne, kan børnene lege i sommerhusets have. Her er der både et gyngestativ og en sandkasse til dem, som de kan få glæde af i løbet af ferien.

De lune ferieaftenener skal I da selvfølgelig også nyde udendørs. Her kan I tænde op i sommerhusets grill og samle hele ferieflokken til en lækker grillmiddag på en af terrasserne.

Dejlig beliggenhed kun 500 meter fra stranden

Feriehuset på Mosevej 4 i Vejers har en dejlig beliggenhed, hvorfra I hverken har langt til indkøb eller stranden. Til stranden har I blot 500 meter, og det vil ikke tage jer lang tid at nå frem til de smukke sandstrande og brusende, blå bølger.

Desuden har I kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed, og I vil derfor hurtigt kunne få købt de sidste småting, I måtte stå at mangle. I Vejers er der 2 købmandsbutikker, I kan klare jeres ferieindkøb hos.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:129 / 1.752
Renoveret / Byggeår:2021 / 2000

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...