Hyggeligt feriehus med brændeovn – kun 300 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Tyttebærvej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50136
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra det brusende Vesterhav venter jer sommerhuset på Tyttebærvej 13 i Vejers – et feriehus med plads til 5 personer og derfor et oplagt valg til jeres kommende familieferie. Sommerhuset byder på en hyggelig indretning med brændeovn, flere skønne terrasser og en beliggenhed blot 300 meter fra stranden og det skønne Vesterhav. 

Kort gåtur til stranden og Vesterhavet

Fra sommerhuset på Tyttebærvej 13 i Vejers har I ikke langt til det fantastiske Vesterhav, som er værd at besøge på alle tider af året. Der er blot 300 meter fra feriehuset til de smukke sandstrande og blå bølger, og I vil derfor hurtigt kunne nå frem.

Ved Vesterhavet kan I både nyde gåture langs de brede sandstrande og få jer en forfriskende dukkert i bølgen blå på en varm sommerdag. I kan også tage en tur til Vesterhavet om aftenen, hvor I kan opleve en helt fantastisk solnedgang.

Desuden har I heller ikke langt, når I skal klare jeres indkøb i løbet af ferien. Der er nemlig kun 700 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Tyttebærvej 13 danner alrummet rammen om mange hyggelige stunder i løbet af jeres ferie. I alrummet kan I både spise, spille spil og se film, mens brændeovnen sørger for at sætte prikken over i’et for feriestemningen.

Brændeovnen spreder desuden en dejlig varme i rummet, og derudover har I også en energivenlig varmepumpe i feriehuset, der sørger for, at I har et godt indeklima i løbet af ferien.

Når I efterhånden trænger til at samle ny energi efter en dejlig feriedag i Vejers, kan I søge mod sommerhusets 3 soveværelser, der indrettet med 2 dobbeltsenge og 1 etageseng.

To skønne terrasser

På de varme og solrige feriedage kan I rykke ferien udendørs, hvor I har hele 2 skønne terrasser, som I kan tilbringe dagene på. Den ene terrasse vender mod øst, og her kan I sætte jer med dagens første kop kaffe, inden resten af feriehuset står op.

Den anden terrasse vender mod syd, og her kan I nyde sol det meste af dagen. Her kan I læne jer tilbage i havemøbler og liggestole på en god plads, hvor I virkelig kan nyde solens varme stråler med lyden af brændingen i baggrunden. Som afslutning på dagen kan I tilberede aftensmaden på sommerhusets gasgrill.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50136

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes helles Haus in geschützter Lage mit wunderbarem Ausblick. Wir würden es wieder buchen. Gut für zwei bis vier Erwachsene oder eine Familie mit Kindern. Wir waren zu zweit hier.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschön in den Dünen gelegenes Haus. Helle und freundliche Einrichtung, funktionelle Küche, kleines Badezimmer ohne Schnickschnack. Ein Nebenhaus mit eigenem Bad für 2 Personen, die Ruhe vom Rest der Familie wünschen, gibt es auch.
Die Terrasse auf der Ostseite lädt zum ersten Becher Kaffee in der Sonne ein. Die geschützte Terrasse im Süden ermöglicht ungestörte Sonnenbäder. Den Sonnenuntergang kann man von mehreren Sitzplätzen auf der Westseite genießen.
Hier fühlen sich ruhesuchende Alleinurlauber, Paare und Familien wohl.

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolle geschützte Lage in den Dünen. Das Ferienhaus ist sehr gemütlich. Durch die vielen Terrassen kann man sich zu jeder Tageszeit draußen wohlfühlen. Wir kommen gerne wieder her. Man fühlt sich gleich zu Hause.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.862
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab, fryser (20 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...