Femstjernet feriehus kun 150 meter fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordvej 13, Vejers

- Sommerhusnr.: 50143
8 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Kun 150 meter fra Vesterhavets brusende bølger og smukke sandstrande står dette femstjernede sommerhus klar til at byde jer inden for til jeres næste ferie. Her kan I holde en ferie for op til 8 personer, og dermed er dette nybyggede (2022) sommerhus på Nordvej 13 et oplagt valg, hvis I er en familie eller en vennegruppe.

Hyggeligt alrum med brændeovn og skønt lysindfald

Det femstjernede sommerhus på Nordvej 13 i Vejers er bygget i 2022, og når I kommer ind i sommerhuset, vil I hurtigt opleve, at der her er en lys indretning, hvor der virkelig er tænkt over detaljerne.

Sommerhusets hjerte er det hyggelige alrum, der ligger i stueetagen, hvor I helt sikkert kommer til at tilbringe mange skønne stunder i løbet af jeres ferie. Her er der både en brændeovn og et skønt lysindfald, der er med til at danne den helt rette ferieatmosfære.

I sommerhusets stueetage finder I desuden 2 af soveværelserne, mens de resterende 2 soveværelser befinder sig på førstesalen. Fra det ene af soveværelserne på førstesalen kan I bevæge jer ud på en skøn altan, hvor der venter jer en dejlig udsigt.

Sommerhuset har i alt 2 badeværelser, der begge er udstyret med gulvvarme. Derfor slipper I både for at skulle stå i kø og at fryse tæerne som det første, når I står op om morgenen.

På de solrige feriedage kan I rykke jeres ferie ud på sommerhusets terrasse, hvor i også finder et overdækket grillområde. Her står der havemøbler klar til jer, så I kan finde jer en god plads i solen, hvor I kan sætte jer godt til rette. Mens I slapper af på terrassen, kan I høre lyden af bølgernes brusen i baggrunden. 

150 meter til stranden

Der er kun 150 meter til stranden fra feriehuset på Nordvej 13, og derfor vil I også hurtigt kunne gå dertil. Her kan I bade i bølgen blå, gå en tur på stranden, slappe af i solen, bygge sandslotte eller noget helt femte. I kan også gå en tur til stranden om aftenen for at opleve en smuk solnedgang.

Der er desuden heller ikke langt, når I skal ud at købe ind i løbet af ferien. I har nemlig blot 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50143

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist so schnell zu einem Zuhause geworden. Man fühlt sich sofort wohl.
Der große Wohn-und Essbereich mitsamt
Kücheninsel sorgt dafür, dass man 100 % Familienzeit genießen kann. Die Schlafzimmer sind sogar größer, als gedacht.
Die Badezimmer sind ansprechend gestaltet und die großen Duschen sind sehr einladend.
Die gesamte Gestaltung des Hauses ist äußerst ansprechend.

Nein! Es war alles so gut, dass wir direkt wieder gebucht haben!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist wunderschön und sehr hochwertig eingerichtet. Wir haben uns als Familie dort sehr wohlgefühlt. Es fehlt an nichts im Haus und auch die Terrasse ist super ausgestattet inkl. Gasgrill.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist traumhaft schön, sehr geschmackvoll eingerichtet, sehr sauber. Auch die Ausstattung der Terrasse mit den Möbeln ist einfach toll. . Man fühlt sich hier rundherum wohl.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.500
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...