Lyst sommerhus med brændeovn og stor have

4
icon
icon
icon
icon

Kræmmervej 14, Vejers Strand

- Sommerhusnr.: 50146
6 pers.
Antal personer
1400 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

På Kræmmervej 14 i Vejers venter jer dette skønne, lyse sommerhus, hvor I kan holde ferie med familien eller vennegruppen. Det skønne sommerhus rummer plads til en ferie for op til 6 personer, og sommerhuset byder blandt andet på en hyggelig brændeovn og en stor have. Desuden har I kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra feriehuset.

Hyggelig og lys indretning med brændeovn

I sommerhuset på Kræmmervej 14 i Vejers venter jer en hyggelig indretning, hvor I kommer til at føle jer godt tilpas, allerede når I træder inden for. Her er der nemlig både lyst, højt til loftet og en skøn ferieatmosfære.

Sommerhusets køkken, spiseplads og stue er forenet i alrummet, og der hersker ingen tvivl om, at I kommer til at tilbringe mange dejlige feriestunder her. I kan være sammen om madlavningen, spille sjove spil eller se en god film i tv’et, mens brændeovnen knitrer i baggrunden og spreder dejlig varme.

På sommerhusets 82 kvadratmeter venter jer 3 gode soveværelser, som I kan bevæge jer mod, når I efterhånden ikke har mere energi tilbage om aftenen. På ét af soveværelserne venter jer 2 enkeltsenge, mens hvert af de 2 andre soveværelser er indrettet med en dobbeltseng.

Når I står op næste morgen efter en god nats søvn, slipper I for at fryse tæerne. På sommerhusets badeværelse er der nemlig gulvvarme, der holder jeres fødder varme.

Stor have og flere terrasser

Sommerhusets udeområde, der er mere end 2.400 kvadratmeter stort, byder på en stor have, hvor I har masser af plads at boltre jer på. Derudover har I også flere skønne terrasser, I kan nyde de solrige feriedage på. Her har I havemøbler til rådighed, så I kan sætte jer godt til rette og slappe af i solen.

På de lune ferieaftener kan I tænde op i sommerhusets grill og nyde en lækker grillmiddag med vin til på en af terrasserne.

Besøg Vesterhavet i løbet af ferien

Når I holder ferie i Vejers, er der især ét sted, I bør besøge; Vesterhavet. I har 1,4 kilometer dertil fra jeres ferieadresse, og I kan tage en tur derud hele året rundt. De brede strande inviterer til lange gåture, mens Vesterhavets blå bølger inviterer til friske dukkerter på varme sommerdage.

Jeres indkøb i løbet af ferien kan I klare hos de to købmandsbutikker, der ligger i Vejers, og I har endda kun 300 meter til den nærmeste indkøbsmulighed fra jeres feriehus på Kræmmervej 14.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:82 / 2.422
Byggeår:1998

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L).

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...